Αλέξανδρος Χρηστάκος

Σάο Πάολο για πρόκριση

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:53

Η βραζιλιάνικη κόντρα στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ειδικά για την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό

Σάο Πάολο για πρόκριση

Στην Βραζιλία όλα μπορούν να συμβούν. Όπως η μεγάλη νίκη που πέτυχε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στην πρώτη αναμέτρηση με την Σάο Πάολο για τα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα.

Επιβλήθηκε 3-1 στον βραζιλιάνικο... εμφύλιο κι έκανε το πρώτο βήμα. Μια ομάδα που παραπαίει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Κι όμως έκανε ένα σούπερ ματς στο Σουνταμερικάνα και έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία.

Βέβαια αυτά γίνονται μια φορά. Και στην ρεβάνς θα έχει δύσκολο έργο. Ειδικά αν η Σάο Πάολο καταφέρει να σκοράρει νωρίς.

Η ομάδα του Σένι θα είναι περισσότερο υποψιασμένη αυτή την φορά. και με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να δώσει απαντήσεις. Μπορεί να το πράξει και να βγάλει πίεση από πάνω της. Γιατί ήταν το φαβορί του ζευγαριού. Και παραμένει.

Δύσκολα θα μπορέσει να κάνει και δεύτερο καλό ματς σε μια εβδομάδα η Ατλέτικο. Γιατί το πρωτάθλημα την ενδιαφέρει. Αυτό θα μπει περισσότερο στο μυαλό της για την ρεβάνς.

Το να πάρει την πρόκριση η Σάο Πάολο είναι στο 2,40. Για να βρεθεί στον τελικό που περιμένει ήδη η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr