Αλέξανδρος Χρηστάκος

Οι άσοι των Μποταφόγκο, Κοριτίμπα

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:06

Δύο παιχνίδια, δύο δυνατοί άσοι που έχουν την αιτιολογία τους και αξίζουν το ποντάρισμα

Οι άσοι των Μποταφόγκο, Κοριτίμπα

Λάτιν και πάλι Λάτιν για δυνατές συγκινήσεις. Αυτή την φορά τα φώτα θα πέσουν σε δύο ματς από την αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο που θα γίνουν την Κυριακή.

Μεταφερόμαστε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η Μποταφόγκο υποδέχεται την Αμέρικα Μινέιρο σε ιδιαίτερο ματς. Οι γηπεδούχοι είναι από τις ομάδες που άλλαξαν όλο το ρόστερ τους. Και με καλούς παίκτες. Ανάμεσα στις δυνατές προσθήκες ο Τικίνιο που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με την Φορταλέσα. Όπου η Μποταφόγκο επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας. Να σημειωθεί πως η Φορταλέσα προερχόταν από 6 σερί νίκες.

Μια νίκη που πολλοί λένε πως θα δώσει την ώθηση που θέλει. Να δείξει επιτέλους κάτι καλύτερο με βάση και το ρόστερ. Να το δείξει και εντός έδρας όπου έχει θέματα.

Η Αμέρικα Μινέιρο πάει στο ματς με αήττητο 7 αγώνων με 5 νίκες. Βέβαια δεν έχει και την εμπειρία να το διατηρήσει. Κάπου θα σπάσει. Η Μποταφόγκο είναι ανεβασμένη κι έσπασε το σερί της Φορταλέσα. Μπορεί να κάνει το ίδιο μαι με την Αμέρικα Μινέιρο. Στο 2,07 ο άσος.

Πάμε και στο Κοριτίμπα - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Ματς δύο ομάδων που παλεύον για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι εδώ και μερικές μέρες έχουν στον πάγκο τον Γκούτο Φερέιρα. Ο έμπειρος προπονητής έχει σώσει αρκετές ομάδες, από τέτοιες καταστάσεις. Είναι μετρ του είδους.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε προέρχεται από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό από τη Σάο Πάολο στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Η κούραση είναι μεγάλη και δεν έχει το κατάλληλο ρόστερ. Ευκαιρία της Κοριτίμπα να πάρει τη νίκη (2,20 ο άσος).

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. 1
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr