Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η ανεβασμένη Νιούελς και το Μποταφόγκο - Κοριτίμπα!

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:25

Δύο δυνατές προτάσεις από την Αργεντινή και την Βραζιλία που αν συνδυαστούν δίνουν τιμή 4,38

Η ανεβασμένη Νιούελς και το Μποταφόγκο - Κοριτίμπα!

Το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής δεσπόζουν τα παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Αργεντινής και της Βραζιλίας. Που έχουν το στοιχηματικό τους ενδιαφέρον στο κουπόνι.

Τώρα θα ασχοληθούμε με ένα ματς απο το κάθε πρωτάθλημα. Για την Βραζιλία η Μποταφόγκο του Τικίνιο Σοάρες κοντράρεται με την Κοριτίμπα. Το ματς δεν θα είναι εύκολο. Η Μποταφόγκο δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις στην έδρα της.

Παρά το γεγονός πως διαθέτει αξιόλογο ρόστερ, ο προπονητής Λουίς Κάστρο δεν έχει καταφέρει να το απογειώσει. Παράλληλα η Κοριτίμπα είναι ιδίων στόχων και αυτό ανεβάζει το άγχος για την ανάγκη της νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι εδώ και 20 ημέρες έχουν στον πάγκο τον Γκούτο Φερέιρα. Ο έμπειρος τεχνικός, στο παρελθόν, έχει γλιτώσει αρκετές ομάδες από τον υποβιβασμού. Ξέρει τι χρειάζονται τέτοιου είδους παιχνίδια. Βασικά θα το πάει στην άμυνα. Και με δεδομένο πως η Μποταφόγκο έχει τις δυσκολίες της, αξίζει το Χ ημίχρονο, που είναι στο 2,07.

Πάμε και στην Αργεντινή όπου η Νιούελς κοντράρεται με την Σαρμιέντο. Οι γηπεδούχοι με τον υπηρεσιακό Τονιαρέλι στον πάγκο τα πάνε περίφημα. Έχουν βγάλει με νίκες τα τρία τελευταία.

Έχουν το μομέντουμ για την αναμέτρηση με τη Σαρμιέντο αρκεί να δείξουν την ίδια σοβαρότητα. Και να μην έχουν έπαρση, επειδή ανέβασαν στροφές.

Η Σαρμιέντο δεν πήρε βαθμό στα δύο τελευταία της. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα που έχει. Ο άσος είναι στο 2,12 και αξίζει το ποντάρισμα.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΙΟΥΕΛΣ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ 1
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr