Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η Φορταλέσα και το Χ στο Σαν Λορέντσο - Ρίβερ Πλέιτ

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:54

Δύο ματς από την Βραζιλία και την Αργεντινή που έχουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον

Η Φορταλέσα και το Χ στο Σαν Λορέντσο - Ρίβερ Πλέιτ

Η Βραζιλία με την Αργεντινή προσφέρουν στοιχηματικές ευκαιρίες και την Κυριακή. Τα παιχνίδια είναι πολλά και τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Πάμε στην Βραζιλία και την αναμέτρηση της Ζουβεντούδε με την Φορταλέσα. Οι γηπεδούχοι παίζουν χωρίς άγχος και οδεύουν προς την μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού. Πλέον χρησιμοποιούν και παιδιά από την δεύτερη ομάδα.

Βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος και όποιος υποτιμήσει την Ζουβεντούδε θα την πατήσει. Η Φορταλέσα είναι μια ομάδα που δεν χάνει τέτοιες ευκαιρίες. Ειδικά από τη στιγμή που καίγεται για βαθμούς, αναφορικά με την παραμονή της.

Προέρχεται από δύο σερί ήττες, που έβαλαν τέλος σε 4 σερί νίκες. Είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και θα βγάλει αντίδραση. Στο 2,32 το διπλό.

Το Χ στο ντέρμπι

Πάμε στην Αργεντινή και το ντέρμπι της Σαν Λορέντσο με την Ρίβερ Πλέιτ. Δίνεται φαβορί η Ρίβερ, αλλά φέτος δεν είναι στα καλά της. Έχει σκαμπανεβάσματα ενώ προέρχεται και από δύο σερί ήττες.

Πολλές ισοπαλίες έχει τελευταία η Σαν Λορέντσο που το παλεύει να δείξει κάτι καλύτερο. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, άσχετα με την πορεία που έχει κάνει. Καλή η ισοπαλία που είναι στο 3,20.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ - ΦΟΡΤΑΛΕΣΑ 2
ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΣΟ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ Χ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr