Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η Κρουζέιρο και η πορεία της Αμέρικα Ντε Κάλι

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:28

Ένας συνδυασμός με την Κρουζέιρο αλλά και ο άσος της Αμέρικα Ντε Κάλι έχουν αξία να πονταριστούν

Η Κρουζέιρο και η πορεία της Αμέρικα Ντε Κάλι

Δύσκολο κουπόνι δεν υπάρχει. Γιατί με την κατάλληλα μελέτη μπορεί να βρεθεί πρόταση που να έχει ενδιαφέρον. Κάτι που ισχύει για την Τετάρτη (21/) όπου απουσιάζουν τα μεγάλα ματς ή καλύτερα τα γνωστά πρωταθλήματα - διοργανώσεις.

Αν ρίξει όμως κανείς μια ματιά στα ματς που θα διεξαχθούν ξημερώματα μπορεί να βγάλει λαβράκια.

Πάμε λοιπόν στο ματς της Κρουζέιρο με την Βάσκο ντα Γκάμα για το πρωτάθλημα της Β' Βραζιλίας. Ντέρμπι με άρωμα από την πρώτη κατηγορία. Εκεί που θα βρεθεί σίγουρα η Κρουζέιρο και το ίδιο πασχίζει να κάνει η Βάσκο.

Η πορεία των γηπεδούχων είναι εξαιρετική και με νίκη θα πανηγυρίσουν μαθηματικά την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Διαβάστε ΕΔΩ το πως και το γιατί.

Η Βάσκο, από την άλλη πλευρά, έχει νέο τεχνικό τον Ζορζίνιο, εδώ και 15 ημέρες. Και βοηθάει στην ψυχολογία της. Αλλά θα βρεθεί σε μια δύσκολη έδρα.

Η Κρουζέιρο αναμφίβολα είναι το φαβορί για τη νίκη. Που αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πάει στο 2,10.

Με την Αμέρικα Ντε Κάλι

Πάμε και στην Κολομβία. Η αναμέτρηση της Αμέρικα Ντε Κάλι με την Ντεπόρτες Τολίμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν τις τρεις τελευταίες φορές που αντιμετώπισαν την Αμέρικα. Οι γηπεδουχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και το ματς είναι κομβικό για τον στόχο της συμμετοχής στα μπαράζ του τίτλου.

Η Τολίμα, από την άλλη πλευρά, παρουσιάζει μεγάλες αδυναμίες. Και δύσκολα θα μπορέσει να βελτιωθεί περαιτέρω. Δυνατός ο άσος λοιπόν που είναι στο 2,40.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΓΚΡΕΜΟ 1+OVER 1,5 ΓΚΟΛ
ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ-ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr