Αλέξανδρος Χρηστάκος

Οι δύο άσοι που είναι ευκαιρία

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:52

Η Αργεντινή συνεχίζει κανονικά το πρωτάθλημα της παρά τους αγώνες των Εθνικών ομάδων κι έχει ευκαιρίες για ποντάρισμα

Οι δύο άσοι που είναι ευκαιρία

Η Αργεντινή συνεχίζει το πρωτάθλημα της κανονικά καθώς οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες απώλειες με διεθνείς παίκτες. Έχει μπει στην τελική ευθεία και φέτος, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, πάνω από 4 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο.

Μάλιστα η Μπόκα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Γοδόι Κρουζ και η Ουρακάν κόντρα στην Μπάνφιλντ, επιβεβαιώνοντας και τις προτάσεις που είχαμε δώσει

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια όπου η πρώτη επιλογή είναι ο άσος της Ντιφένσα Χουστίσια στην αναμέτρηση με την Πατρονάτο. Που βρίσκεται στο 2,37.

Η Ντιφένσα προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο άντρο της Εστουδιάντες. Παράλληλα έχει νέο τεχνικό τον Βακάρι, που θα κάνει το ντεμπούτο του.

Καταλαβαίνει κανείς πως η ψυχολογία όλων είναι στα πάνω της. Επίσης διατηρεί μερικές ελπίδες για να πάρει εισιτήριο του Σουνταμερικάνα.

Η Πατρονάτο προέρχεται από το 0-0 με την Ροζάριο εντός έδρας. Μια νίοκη και 3 ισοπαλίες έχει στα 6 τελευταία της. Είναι σε δύσκολη θέση για την παραμονή της βάση του ειδικού πίνακα υποβιβασμού.

Η Ρίβερ Πλέιτ...

Πάμε στην άλλη αναμέτρηση που ρίχνουμε τα φώτα. Είναι αυτή της Ρίβερ Πλέιτ με την Ταγέρες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός 1-0 επί της Σαν Λορέντσο. Μπήκε τέλος σε δύο σερί ήττες. Θέλει να παλέψει για τις όποιες ελπίδες έχει για την κορυφή. Με over έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Κρατάει στα χέρια της εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες.

Η Ταγέρες πάει εκεί έχοντας ανεβάσει στροφές. Ο υπηρεσιακός Γκαντόλφι είναι αήττητος με 2 νίκες στα τρία πρώτα του ματς στον πάγκο της. Έχει πάρει δύο νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στο Μονουμεντάλ. Αλλά έχει το μυαλό της και στον προημιτελικό του κυπέλλου που ακολουθεί. Περισσότερο από την αντίπαλο της που επίσης έχει ματς για το κύπελλο.

Μικρή η τιμή του άσου αλλά αν συνδυαστεί με over 1,5 γκολ πάει στο 1,93 και αξίζει περισσότερο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΤΙΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ 1
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΤΑΓΕΡΕΣ 1&OVER 1,5 ΓΚΟΛ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr