Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δεν είναι άσχημο το 5.62!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:27

Τα παιχνίδια της Α' Αργεντινής που θα διεξαχθούν την Κυριακή έχουν μεγάλες ευκαιρίες για πονταρίσματα σε υψηλές τιμές

Δεν είναι άσχημο το 5.62!

Καλή Κυριακή σε όλους. Η Αργεντινή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με πάνω από 4 ομάδες να είναι στο κόλπο για τον τίτλο. Πέραν από αυτό είναι και τα εισιτήρια του Λιμπερταδόρες, αλλά και του Σουνταμερικάνα. Καθώς επίσης θα υποβιβαστούν και δύο ομάδες βάση του ειδικού πίνακα υποβιβασμού.

Στην μάχη του τίτλου βρίσκεται η Χιμνάσια Λα Πλάτα που υποδέχεται την Τίγκρε. Προέρχεται από ήττα που ήταν η 2η στα 3 τελευταία της. Βέβαια στην έδρα της παρουσιάζεται πιο δυνατή. Η Τίγκρε δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Έχει μια ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια της. Από την άλλη πάλι έχει προβλήματα με τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Και ανεξάρτητα από το σερί της δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς.

Η Χιμνάσια ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να δείξει πως θα μείνει έως το τέλος στην μάχη του τίτλου. Και αντιμετωπίζει σαν τελικό το ματς. Ο άσος είναι στο 2,57 και αξίζει το ρίσκο του.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν είναι επίσης στο κόλπο για τον τίτλο. Το θέμα είναι πως τώρα θα βρει μπροστά της την Εστουδιάντες. Η οποία στις δύο τελευταίες επισκέψεις της έφυγε από εκεί με ισοπαλίες με σκορ 1-1.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα και για την Εστουδιάντες. Αλλά είναι μια ομάδα που τελευταία παρουσιάζεται βελτιωμένη στην άμυνα. Η Ατλέτικο, από την μεριά της έχει δεχθεί ένα γκολ στα πέντε τελευταία εντός.

Οι άμυνες θα είναι αυτές που θα μιλήσουν και μπορεί να αποκλειστεί η ισοπαλία που προσφέρεται στο 3,05.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr