Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνδυασμός του 7,63!

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:07

Δύο δυνατά σημεία από τα παιχνίδια του Nations League προσφέρουν μεγάλη τιμή

Συνδυασμός του 7,63!

Η φάση των ομίλων του Nations League ολοκληρώνεται απόψε με ελληνικό χρώμα. Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με την αντίστοιχη της Βορείου Ιρλανδίας. Μια αναμέτρηση που έχει την σημασία της για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το οφέλη θα είναι πολλαπλά αν πάρει τους τρεις βαθμούς. Ακόμα και για τα μπαράζ που μπορεί να δώσει για μια δεύτερη ευκαιρία διεκδίκησης εισιτηρίου για την τελική φάση του Euro. Αν βέβαια δεν προκριθεί από τα προκριματικά που θα αρχίσουν την Άνοιξη.

Ο αντίπαλος δεν τρομάζει. Και θα είναι ό,τι καλύτερο για να πάρει τη νίκη η Εθνική. Μπορεί να το κάνει με τον άσο να είναι στο 2,22 κατά μέσο όρο!

Με ιντριγκάρει και το ντέρμπι της Ιβηρικής ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία. Τις 6 τελευταίες φορές που κοντραρίστηκαν (εντός - εκτός και σε ουδέτερο γήπεδο), οι 5 ήταν ισόπαλες. Βέβαια μια από αυτές τις ισοπαλίες μετατράπηκε σε νίκη στα πέναλτι για την Ισπανία. Η 6η κόντρα ολοκληρώθηκε με νίκη της Πορτογαλίας, αλλά και αυτό σε φιλικό το μακρινό 2010.

Γενικά έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον οι κόντρες τους. Θα πάω κόντρα στα προγνωστικά. Αφού το σετ αποδόσεων δίνει φαβορί την Πορτογαλία.

Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε είναι απρόβλεπτη. Μπορεί να κάνει το χειρότερο, αλλά και το καλύτερο.

Τώρα ο βαθμός δυσκολίας είναι τέτοιος που κρατάει όλους σε εγρήγορση. Διαθέτει τα όπλα για να πάρει ακόμα και τη νίκη που δίνεται και στο 3,44.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr