Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η ανάγκη της Σεαρά και το over της Ατλέτικο Παραναένσε

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 08:21

Δύο επιλογές από το πρωτάθλημα στην χώρα της σάμπας, που η ανάλυση μειώνει το ρίσκο!

Η ανάγκη της Σεαρά και το over της Ατλέτικο Παραναένσε

Με τα... στυλό στο χέρι είναι οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Αναπροσαρμόζουν τους στόχους κάποιες και άλλες κοιτούν να δουν πως θα τους εκπληρώσουν. Και για να γίνει αυτό θέλουν νίκες.

Η Σεαρά είναι από τις ομάδες που καίγονται για νίκη αναφορικά με την σωτηρία. Οι δύο σερί ήττες έφεραν μεγαλύτερη πίεση. Κι έτσι η αναμέτρηση με την Αμέρικα Μινέιρο είναι ένας τελικός.

Ο Λούτσο Γκονζάλες συμπλήρωσε 4 ματς στον πάγκο της έχοντας 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Ο Αργεντινός τις τελευταίες ημέρες φρόντισε να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών.

Για να μπουν δυνατά σε μια αναμέτρηση όπου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Χωρίς άγχος η Αμέρικα Μινέιρο

Η Αμέρικα Μινέιρο δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Προέρχεται από την ήττα εκτός με 2-1 από την Κουϊαμπά, που ήταν η πρώτη στον δεύτερο γύρο. Βέβαια η ομάδα του Μανσίνι είναι άνετη για την παραμονή. Έχει να αντιμετωπίσει και δύο σημαντικές απουσίες σε άμυνα κι επίθεση.

Η προϊστορία θέλει τις δύο ομάδες να έχουν ισοπαλίες στα τρία τελευταία στην συγκεκριμένη έδρα.

Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά και η Σεαρά θέλει τη νίκη. Έχει δείξει φέτος πως αν βγάλει τον καλό της εαυτό μπορεί να την πάρει ακόμα και με πιο δυνατές ομάδες.

Οι φωνές του Σκολάρι

Πάμε και στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Παραναένσε με την Ζουβεντούδε. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 2-0 εκτός από την Σάντος. Και ο Σκολάρι τα έψαλε στους παίκτες. Τόνισε πως μετά την πρόκριση στον τελικό του Λιμπερταδόρες έχασαν τον ρυθμό τους.

Περιμένει να βγάλουν αντίδραση στο ματς με την Ζουβεντούδε. Η οποία απογοητεύει και απλά περιμένει την λήξη του πρωταθλήμαοτος, αφού δεν μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Ατλέτικο Παραναένσε ψάχνει νίκες που θα βελτιώσουν και την ψυχολογία της ενόψει του τελικού του Λιμπερταδόρες (τέλη του μήνα με την Φλαμένγκο). Η αναμέτρηση με την Ζουβεντούδε προσφέρεται και για μεγάλο σκορ. Δηλαδή over 2,5 γκολ...

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΕΑΡΑ-ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. 1 2,15
ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ OVER 2,5 ΓΚΟΛ 2,02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr