Αλέξανδρος Χρηστάκος

Κρίνονται πολλά για την Ατλέτικο Τουκουμάν

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 11:29

Η μάχη του τίτλου στην Αργεντινή κορυφώνεται και τα ματς της Κυριακής στο κουπόνι βγάζουν δυνατές προτάσεις

Κρίνονται πολλά για την Ατλέτικο Τουκουμάν

Το πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει μπει στην τελική ευθεία. Γίνεται ένας χαμός στην κορυφή και η κούρσα του πρωταθλητή εξελίσσεται σε θρίλερ. Η ευχάριστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Ατλέτικο Τουκουμάν τα πηγαίνει εξαιρετικά. Κρατάει ακόμα και είναι εντυπωσιακό, παρά την πίεση που δέχεται.

Τώρα θα πάει στο άντρο της Πατρονάτο. Που παλεύει για την παραμονή της έχοντας εξαιρετικά δύσκολο έργο όμως. Ωστόσο στα 4 τελευταία εντός δεν δέχθηκε γκολ. Το μειονέκτημα είναι πως έχει χάλια δημιουργία.

Η Ατλέτικο Τουκουμάν μετράει τρεις νίκες στα 4 τελευταία ματς με την Πατρονάτο, είτε αυτά είναι εκτός, είτε εντόςε έδρας. Πέρσι έφυγε με νίκη από την συγκεκριμένη έδρα.

Για την ίδια το μαυς είναι κάτι παραπάνω από κομβικό. Αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς θα αποκτήσει και περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον τίτλο. Παράλληλα προέρχεται από δύο σερί ίκες στο πρωτάθλημα.

Η Μπόκα Τζούνιορς είναι αυτή που κυνηγάει την Ατλέτικο Τουκουμάν. Μεσοβδόμαδα ξεπέρασε την Κίλμες και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Τώρα υποδέχεται την Βελεζ για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου είναι σε φόρμα ούσα αήττητη στα 5 τελευταία της με 4 νίκες.

Η ομάδα του Ιμπάρα είναι από τις πλέον φορμαρισμένες. Στο καλύτερο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος.

Έτσι έχει το πάνω χέρι για να πάρει τη νίκη στο ματς με την Βελέζ. Με το άσο να έχει καλή τιμή, αφού είναι στο 1,90. Η Βελέζ από την πλευρά της έχει θέματα. Και φαίνεται και από την θέση της στον πίνακα της βαθμολογίας. Μια ομάδα με μεγάλα κενά.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ-ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ 2 2,72
ΜΠΟΚΑ ΤΖ.-ΒΕΛΕΖ 1 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr