Αλέξανδρος Χρηστάκος

Φουλ της άμυνας στο Τίγκρε-Ιντεπεντιέντε

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 08:15

Ντέρμπι του Μπουένος Άιρες το συγκεκριμένο όπου και οι δύο ομάδες τελευταία βελτιώθηκαν αμυντικά

Φουλ της άμυνας στο Τίγκρε-Ιντεπεντιέντε

Τα ματς είναι συνεχόμενα πλέον στην Αργεντινή που οδεύει προς το φινάλε του πρωταθλήματος. Ενδιαφέρον υπάρχει και είναι πολύπλευρο.

Για το Σάββατο τα πέντε παιχνίδια, που είναι στο κουπόνι, έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Και χρειάζεται μελέτη για να προσεγγιστούν καλά. Τα προγνωστικά στοιχήματος βγάζουν προτάσεις.

Πάμε να προσεγγίσουμε το ματς της Τίγκρε με την Ιντεπεντιέντε. Δύο ομάδες του Μπουένος Άιρες. Ντέρμπι όπου αμφότερες παρουσιάζονται ανεβασμένες.

Η Τίγκρε δεν έχει ήττα στα 8 τελευταία της, μετρώντας 4 νίκες. Το παλεύει για να πάρει ένα εισιτήριο του Σουνταμερικάνα. Η Ιντεπεντιέντε από την μεριά της έχει βγάλει με νίκες τα τρία τελευταία μακριά από την έδρα της. Μάλιστα δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

Η μάχη με την Τίγκρε αναμένεται να είναι σκληρή. Οι άμυνες θα παίξουν ρόλο και το Χ στο ημίχρονο έχει την αξία του.

Συνεχίζουμε με την Αργεντινή και το παιχνίδι της Ταγέρες με την Γοδόι Κρουζ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ένα καλό φινάλε. Για να ετοιμαστεί καλύτερα αναφορικά με τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου έχει προκριθεί.

Με δύο νίκες έχει βγάλει τα 3 τελευταία εντός έδρας και γενικά μπροστά στο κοινό της έχε πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις.

Η Γοδόι Κρουζ από την άλλη μεριά αποκλείστηκε στο κύπελλο. Με ισοπαλίες έβγαλε τα δύο τελευταία της ματς. Παράλληλα έχει μια ισοπαλία στα τρία τελευταία της. Επίσης σε 5 ματς με την Ταγέρες έχει μια ισοπαλία. Πάμε με τον άσο λοιπόν.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΙΓΚΡΕ-ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ Χ ΗΜΙΧΡ. 1,95
ΤΑΓΕΡΕΣ-ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ 1 2,22

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr