Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η ανάγκη της Κοριτίμπα και ο σκόρερ Τικίνιο

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 11:28

Η Κοριτίμπα τελευταία εκμεταλλεύεται την έδρα της, ενώ ο Τικίνιο έγινε ήδη ο ηγέτης της Μποταφόγκο σκοράροντας στα δύο τελευταία της ματς

Η ανάγκη της Κοριτίμπα και ο σκόρερ Τικίνιο

Η Βραζιλία έχει μπει σε κρίσιμη καμπή και οι ομάδες έχουν βγάλει τα κομπιουτεράκια τους και κάνουν τους υπολογισμούς τους. Αναφορικά με την εκπλήρωση των στόχων τους.

Η Κοριτίμπα είναι μια από τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Το θέμα είναι πως δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας. Μπροστά στο κοινό της όμως, από τότε που την ανέλαβε ο Γκούτο Φερέιρα είναι εξαιρετική.

Πιο συγκεκριμένα έχει βγάλει με νίκες τα τρία τελευταία εντός έδρας και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Οι τρεις νίκες ήταν με σκορ 1-0, οι δύο από αυτές και η άλλη με 2-0.

Υποδέχεται την Μπραγκαντίνο σε μια κομβική αναμέτρηση και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Ο αντίπαλος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη φέτος. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα και δύσκολα θα αλλάξει αυτό. Πολλά τα προβλήματα που έχει στις εξορμήσεις της.

Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη αναμέτρηση. Ο άσος όμως είναι στο 2,70 και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων έχει την αξία του.

Πάμε σε ένα άλλο ματς με ενδιαφέρον. Η Σάο Πάολο υποδέχεται την Μποταφόγκο. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν με νίκες τα τρία τελευταία τους. Οι αντίπαλοι τους έχουν 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα.

Η Μποταφόγκο έχει αλλάξει προς το καλύτερο και γίνεται επικίνδυνη. Ειδικά η παρουσία του Τικίνιο στην επίθεση την έχει βοηθήσει σημαντικά. Μάλιστα σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια ανεβάζοντας στροφές ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

Μπορεί να παιχθεί και στοιχηματικά να σκοράρει, αφού είναι στο 4,05 το βάλει γκολ σε οποιοδήποτε λεπτό του αγώνα.

Αναμφίβολα το ματς θα έχει μεγάλες δυσκολίες για την Μποταφόγκο. Η Σάο Πάολο θέλει να ξεπεράσει και την ήττα στο τελικό του Σουνταμερικάνα.

Ωστόσο η Μποταφόγκο βρήκε ρυθμό και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη και να πάρει αποτέλεσμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1 2,70
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ Χ 3,75

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr