Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δύο άσοι στην Αργεντινή

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 15:08

Η "σπασμένη" αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Αργεντινής προσφέρει ευκαιρίες αναφορικά με τα ματς που έχει το κουπόνι της Πέμπτης (13/10)

Δύο άσοι στην Αργεντινή

Η Αργεντινή έσπασε... την 25η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας και κάθε μέρα το κουπόνια έχει ματς. Αναφορικά με αυτό της Πέμπτης (13/10) το κουπόνι για το στοίχημα έχει μεγάλες ευκαιρίες.

Για την ακρίβεια δύο ματς που θα γίνουν στο Μπουένος Άιρες προσφέρουν καλές τιμές στον άσο.

Το πρώτο έχει να κάνει με την αναμέτρηση της Βελέζ απέναντι στην Ταγέρες. Η Βελέζ στα δύο τελευταία εντός νίκησε με 1-0 τις Μπαράκας, Μπάνφιλντ. Μπροστά της έχει δύο ακόμα σερί εντός έδρας ματς. Το πρωτο με την Ταγέρες και το δεύτερο με την Εστουδιάντες.

Θέλει τουλάχιστον να βγάλει με νίκη αυτό με την Ταγέρες και να δείξει την αλλαγή προς το καλύτερο, μπροστά στο κοινό της. Από την άλλη η αναμέτρηση με την Εστουδιάντες είναι ντέρμπι και πιο δύσκολη.

Έτσι κι αλλιώς η Ταγέρες έχει θέματα στις εξορμήσεις της. Παράλληλα στο μυαλό της είναι περισσότερο ο ημιτελικός του κυπέλλου, όπου προκρίθηκε και περιμένει τον ορσισμό του.


Το άλλο ματς που θα γίνει και αυτό στο Μπουένος Άιρες. Κοντράρεται εντός με την Πατρονάτο. Μια ομάδα που βρίσκεται μια ανάσα από την μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού.

Η Λανούς γνώρισε βαριές ήττες με 4-0 και 3-1 στα δύο τελευταία της από τις Αρχεντίνος, Εστουδιάντες αντίστοιχα. Προηγήθηκαν τρεις σερί νίκες.

Πάει πιεσμένη στο ματς με την Πατρονάτο και μπροστά της έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει τη νίκη. Η Πατρονάτο ηττήθηκε και στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΕΛΕΖ - ΤΑΓΕΡΕΣ 1 2,25
ΛΑΝΟΥΣ - ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ 1 2,18

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr