Αλέξανδρος Χρηστάκος

Φουλ επίθεση στο «Μαρακανά»

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 - 07:58

Κεντρίζει το ενδιαφέρον το ντέρμπι της Φλαμένγκο με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Μπραζιλεϊράο

Φουλ επίθεση στο «Μαρακανά»

Με δύο προτάσεις από την χώρα του καφέ και της Σάμπας, την Βραζιλία, θα ασχοληθούμε το Σάββατο αναφορικά με τα παιχνίδια από την Λατινική Αμερική.

Πάμε στο ντέρμπι της Φλαμένγκο με την Ατλέτικο Μινέιρο. Δύο ομάδες με ικανούς σκόρερ και ρόστερ από τα πλέον δυνατά. Η Ατλέτικο Μινέιρο πέρσι κατέκτησε το νταμπλ στην Βραζιλία. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, δεν έκανε την πορεία που ήθελε, αλλά η παρέα του Χουλκ είναι ικανή για ζημιές.

Η Φλαμένγκο έχει βάλει 50 γκολ στο πρωτάθλημα και γενικά διαθέτει ίσως το καλύτερο ρόστερ. Ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Βέβαια το ματς έχει ιδιαιτερότητες. Δεν αποκλείεται να παίξει με αρκετές ρεζέρβες. Καθώς ακολουθεί η ρεβάνς του τελικού του κυπέλλου, με την Κορίνθιανς, όπου την Τετάρτη έφερε 0-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Φλαμένγκο και Ατλέτικο Μινέιρο θα ψάξουν το γκολ, γιατί είναι επιθετικές ομάδες. Με το over 2,5 γκολ να έχει πολλές ελπίδες.

Συνέχεια με το ματς της Γκοϊάς απέναντι στην Κορίνθιανς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το μυαλό τους και στην ρεβάνς του τελικού του κυπέλλου με την Φλαμένγκο. Οι αντίπαλοι τους θέλουν βαθμούς αφού δεν αισθάνονται απόλυτα σίγουροι για την παραμονή τους.

Μια δύσκολη αναμέτρηση καθώς η Κορίνθιανς θα προφυλάξει κάποιους από τους βασικούς της. Η Γκοϊάς από την άλλη έχει χάσει τον ρυθμό της. Με βάση την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες, το σκορ δεν θα ξεφύγει πάνω από 2-3 γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ OVER 2,5 ΓΚΟΛ 2,12
ΓΚΟΪΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr