Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δύο δυνατά διπλά σε Βραζιλία, Αργεντινή

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 12:51

Μια δυάδα με αιτία, ανάλυση και μεγάλες πιθανότητες για να βγει έχοντας συνολική απόδοση 5,80

Δύο δυνατά διπλά σε Βραζιλία, Αργεντινή

Εδώ είμαστε με τα λάτιν σημεία μας. Γιατί τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα έχουν μεγάλες και σίγουρες ευκαιρίες. Παράλληλα τα περισσότερα ματς γίνονται μετά τα μεσάνυκτα και δίνουν ευκαιρία για ένα ακόμα ποντάρισμα, μετά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πάμε στην Βραζιλια και την πρόκληση του διπλού στο ματς Ζουβεντούδε-Ατλ. Γκοϊανιένσε. Είναι στο 2,37. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχιε βγάλει με 2 νίκες και 1 ισοπαλία τα 3 τελευταία της. Η ισοπαλία ήταν με την επίδοξη πρωταθλήτρια Παλμέιρας. Διαθέτει αξιόλογο ρόστερ στην μάχη που δίνει για την παραμονή. Φέτος έφτασε στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα, κάτι που την έκανε να χάσει δυνάμεις και να κάνει άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα.

Τώρα τα έχει αφήσει πίσω, πήραν ανάσες οι βασικοί και με νέο προπονητή κάνει την αντεπίθεση της. Η Ζουβεντούδε, από την άλλη, είναι ομάδα με μεγάλα κενά. Δεν θα αποφύγει το μοιραίο. Θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να πάρει θετικά αποτελέσματα. Σίγουρα το γεγονός πως παίζει χωρίς άγχος είναι ένα σύν, αλλά και το μοναδικό.

Αν η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη των δυνατοτήτων της μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Συνεχίζουμε με την Αργεντινή και την δύσκολη εξόρμηση της Μπόκα με την Νιούελς. Ματς-τελικός για την Μπόκα, όπου αν πάρει τη νίκη, τότε αγκαλιάζει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Νιούελς δεν είναι αξιόπιστη ομάδα. Μεγάλα τα σκαμπανεβάσματα ακόμα και εντός έδρας.

Η Μπόκα από την μεριά της έρχεται από 4 σερί νίκες. Είναι εξαιρετική στην άμυνα το τελευταίο διάστημα. Και με αυτή παίρνει τις νίκες που θέλει, έστω και δύσκολα με 1-0. Μπορεί να πάρει τρεις ακόμα βαθμούς, καθώς και η αυτοεποίθηση της είναι στα ύψη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ-ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ 2,37
ΝΙΟΥΕΛΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖ. 2 2,45

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr