Αλέξανδρος Χρηστάκος

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπραγκαντίνο

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 07:19

Η Μπραγκαντίνο καίγεται για βαθμούς και υποδέχεται την Ατλέτικο Παραναένσε που ήδη έχει το μυαλό στον τελικό του Λιμπερταδόρες

Μεγάλη ευκαιρία για την Μπραγκαντίνο

Τελική ευθεία για το Μπραζιλεϊράο με την υπόθεση τίτλος να είναι υπόθεση της Παλμέιρας. Από εκεί και πέρα είναι πολλά τα ανοικτά μέτωπα. Παράλληλα με την Φλαμένγκο να κατακτά το κύπελλο και να παίρνει και εισιτήριο Λιμπερταδόρες, αλλάζουν οι γραμμές στην βαθμολογία. Λιμπερταδόρες μπορεί να βγει και η 7η ομάδα, ενώ στο Σουνταμερικάνα και η 13η.

Πάμε σε προτάσεις από την χώρα του καφέ, πρώτη αυτή της Μπραγκαντίνο κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με ενδεκάδα που θα έχει πολλές ρεζέρνες. Το μυαλό είναι ήδη στον τελικό του Λιμπερταδόρες, το επόμενο Σάββατο, απέναντι στην Φλαμένγκο.

Ο Σκολάρι ξεκαθάρισε πως στα δύο ματς πρωταθλήματος που προηγούνται του τελικού, θα παίξει με ρεζέβες. Έβαλε για τελευταία φορά την βασική ενδεκάδα στο ντέρμπι με την Κοριτίμπα, όπου επικράτησε με 1-0.

Η Μπραγκαντίνο από την άλλη πλευρά καίγεται για τη νίκη. Έχει μπλέξει αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Φέτος έκανε μεγάλα σκαμπανεβάσματα και βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και αν παίξει με αυτοπεποίθηση μπορεί να πάρει τη νίκη που θέλει.

Πάμε και στο ντέρμπι της περιφέρειας του Σάο Πάολο, ανάμεσα στη Σάντος και την Κορίνθιανς. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την ήττα στα πέναλτι από την Φλαμένγκο στον επαναληπτικό τελικό του κυπέλλου. Η πίκρα είναι μεγάλη και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει. Βέβαια φέτος έχει πολλές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Αναμένεται να γίνει μια σκληρή αναμέτρηση με το Χ ημίχρονο να έχει την βάση του. Δεν αποκλείεται γενικά να μην έχει νικητή το ματς.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΝΕΝΣΕ 1 2,02
ΣΑΝΤΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Χ ΗΜΙΧΡ. 1,85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr