Αλέξανδρος Χρηστάκος

Τo ντέρμπι του Ρίο και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022 - 10:01

Το Μπραζιλεϊράο μπήκε στην τελική ευθεία και αξίζει το ποντάρισμα σε μεγάλες τιμές

Τo ντέρμπι του Ρίο και η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε

Δυνατά ματς και την Κυριακή έχει το κουπόνι αναφορικά με την Βραζιλία με τις τιμές να είναι ελκυστικές. Το στοίχημα στα καλύτερα του στην χώρα του καφέ και της σάμπας. Γιατί έχει μπει στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Κατά συνέπεια τα ματς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ανάλογα με τους στόχους των ομάδων. Και το κουπόνι της Κυριακής (23/10) στο στοίχημα, που αφορά την Βραζιλία είναι δυνατό.

Μεταφερόμαστε νοητικά στο όμορφο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η Φλουμινένσε υποδέχεται την Μποταφόγκο σε τοπικό ντέρμπι. Είναι δύο ομάδες που έχουν το γκολ. Για την Μποταφόγκο η εικόνα της είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της. Και παρά το ότι είναι ντέρμπι το ματς μπορεί να σκοράρει.

Βάλτε στην εξίσωση τον Τικίνιο Σοάρες. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει βρει την φόρμα του. Και πάντα τπμ εξιτάρουν τα ντέρμπι. Πάμε στο G/G λοιπόν.

Το άλλο ματς είναι αυτό της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με την Σεαρά. Το οποίό πήρε τον τίτλο ο αγώνας της χρονιάς και για τις δύο. Μάχονται για να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε έχει ανεβάσει στροφές τελευταία, έχοντας και νέο τεχνικό. Ήταν ένα πλήγμα όμως που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της σχεδόν υποβιβασμένης Ζουβεντούδε. Μπορεί όμως να ρεφάρει με νίκη επί της Σεαρά, που έχει τα κενά της σαν ομάδα. Μια νίκη έχει στα δέκα τελευταία εκτός, αλλά και 6 ισοπαλίες.

Η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε είναι αήττητη στα 4 τελευταία της με δύο νίκες. Φέτος έφτασε στα ημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Διαθέτει ρόστερ με καλές μονάδες και στην έδρα της, αν αποβάλει το άγχος, μπορεί να πάρει τη νίκη επί της Σεαρά.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ G/G 1,85
ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ-ΣΕΑΡΑ 1 2,32

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr