Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η πρόκληση και η Φρανκφούρτη

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 15:43

Ο ημιτελικός κυπέλλου που θα δώσει η Μπόκα Τζούνιορς αποτελεί μια πρόκληση, ενώ έχει ενδιαφέρον το Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η πρόκληση και η Φρανκφούρτη

Το κύπελλο της Αργεντινής είναι στην ημιτελικά του φάση. Τα παιχνίδια είναι μονά και διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα. Η Μπόκα Τζούνιορς είνα μπροστά στο να κάνει ένα ακόμα ιστορικό εγχώριο τρεμπλ. Γιατί έχει κατακτήσει το Κόπα Λίγκα Προφεσιονάλ. Και την Κυριακή που πέρασε κατέκτησε το πρωτάθλημα. Σε μια τελευταία αγωνιστική που ήταν θρίλερ και την βοήθησε η Ρίβερ Πλέιτ για να το πάρει.

Τώρα κοιτάει τα ημιτελικά του κυπέλλου. Σε ένα ματς με την Πατρονάτο, όπου θα παίξει με πολλές αλλαγές. Καθώς ο Ιμπάρα έδειξε πως θα δώσει ανάσες σε βασικούς, που την Κυριακή τα έδωσαν όλα για το πρωτάθλημα κι έκαναν και φιέστα τίτλου. Παρόλα αυτά και οι ρεζέρβες δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Μπορεί να είναι και καλύτερα που θα παίξουν οι αναπληρωματικοί. Οι οποίοι μόνο αναπληρωματικοί δεν μπορούν να θεωρηθούν, αφού παίζουν στην Μπόκα.

Η Πατρονάτο έκανε μια υπέρβαση με την παρουσία της στον ημιτελικό. Ξεπέρασε την Ρίβερ Πλέιτ, νικώντας στα πέναλτι, στα προημιτελικά. Από την άλλη υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία καθώς δεν ξεκόλλησε από τις δύο τελευταίες θέσεις του ειδικού πίνακα του υποβιβασμού. Θέλει να κάνει μια ακόμα έκπληξη αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρει αυτή την φορά. Παράλληλα είναι μια πρόκληση το 2,45 που δίνει το διπλό, για τη νίκη της Μπόκα Τζούνιορς. Που είναι πιο υποψιασμένη από ότι ήταν η Ρίβερ Πλέιτ, στον προηγούμενο γύρο.

Για το Τσάμπιονς Λιγκ η αναμέτρηση τη Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Μαρσέιγ έχει ενδιαφέρον. Από πολλές απόψεις Βρίσκονται και σε έναν ανοικτό όμιλο, όπου όλα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο ομάδες είναι στο κόλπο της πρόκρισης. Παράλληλα έχουν πολλούς τρόπους για να φτάσουν στην επίτευξη γκολ. Κάτι που σημαίνει πως ένα over 2,5 γκολ είναι εφικτό να έρθει.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ-ΜΠΟΚΑ ΤΖ. 2 2,42
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΜΑΡΣΕΪΓ OVER 2,5 ΓΚΟΛ 1,90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr