Αλέξανδρος Χρηστάκος

Μεγάλες αποδόσεις

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 09:42

Ο μεγάλος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι μια πρόκληση από μόνος του

Μεγάλες αποδόσεις

Για τρίτη σερί χρονιά ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει άρωμα Βραζιλίας. Η Φλαμένγκο με την Ατλέτικο Παραναένσε θα μονομαχήσουν σε μια αναμέτρηση που συγκεντρώνει πάνω της τα βλέμματα.

Η Φλαμένγκο κατέκτησε τον τίτλο το 2019 νικώντας με 2-1 την Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό. Πέρσι βρέθηκε ξανά στον τελικό για να χάσει από την Παλμέιρας στην παράταση.

Η Ατλέτικο Παραναένσε το 2018 και το 2021 κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα. Είναι η δεύτερη τη ταξη συλλογική διοργάνωση της Νοτίου Αμερικής. Δεν το λες και μικρό πράγμα. Το αντίθετο, που δείχνει μια ομάδα η οποία ξέρει από πίεση τέτοιων αγώνων.

Παράλληλα έχει μεγάλη εμπειρία στον πάγκο με τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι. Ο οποίος την ανέλαβε λίγο μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Και την άλλαξε άμεσα προς το καλύτερο. Μπορεί να πει κανείς πως κούμπωσε με την Ατλέτικο Παραναένσε. Και η δουλειά του βγήκε άμεσα.

Οι τιμές την δίνουν μεγάλο αουτσάιντερ. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Ξέρει καλά την Φλαμένγκο και πως να αντιμετωπίσει την σούπερ επιθετική της λειτουργία. Δεν είναι εύκολο, αλλά και μόνο που την γνωρίζει αρκεί.

Κατά συνέπεια για όσους αρέσκονται στο ρίσκο, μπορούν να πάνε στην ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ Χ 4,49

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr