Αλέξανδρος Χρηστάκος

Τα γκολ δείχνουν τον δρόμο

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 11:49

Δύο από τα ματς της Super League που είναι στο κουπόνι της Κυριακής (30/10) προσφέρουν ευκαιρίες - πρόκληση

Τα γκολ δείχνουν τον δρόμο

Η ελληνική Super League θα μας απασχολήσει στο νέο μπλογκ με δύο από τα ματς της Κυριακής που είναι στο κουπόνι να έχουν ενδιαφέρον για στοίχημα. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν λύσεις, αλλά μπορεί κάποιος να το δει και πιο βαθιά.

Και δεν θα αργήσουμε, να περιμένουμε για να βγάλουμε κέρδος. Καθώς ξεκινούν σχετικά νωρίς και τα δύο. Πάμε να δούμε το ματς Ολυμπιακός - Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι δεδομένα θα κλειστούν. Αλλά δεν θα αντέξουν. Και το στοίχημα μας δίνει καλή πρόταση.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μάχη με την Φράιμπουργκ. Ο Πασχαλάκης παραλίγο να δώσει τη νίκη. Η ισοφάριση σε 1-1 από την γερμανική ομάδα έγινε στις καθυστερήσεις.

Οι Πειραιώτες πείσμωσαμ αφού το αποτέλεσμα έφερε και ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Βλέπουν την Λαμία σαν μια μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη αντίδραση. Ακολουθεί και το ντέρμπι στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Για το πρωτάθλημα, καθώς ενδιάμεσα είναι και το ματς με τη Ναντ. Που δεν έχει ενδιαφέρον για το Europa League.

Με αλλαγές στην ενδεκάδα, δηλαδή ξεκούραστους παίκτες πάει ο Ολυμπιακός να παίξει με την Λαμία. Και μπορεί να πετύχει μεγάλο σκορ. Το over 3,5 γκολ είναι μια καλή πρόταση για στοίχημα.

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο άλλο ματς που ρίχνουν ενδιαφέρον αναφορικά με το στοίχημα της Κυριακής και το κουπόνι.

Καίγεται για νίκη ο Λεβαδειακός και ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Οι φιλοξενούμενοι είναι συγκροτημένη ομάδα και μπορούν να σκοράρουν. Ο Λεβαδειακός δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Και δεν πάει άλλο. Για να την πάρει βέβαια πρέπει να σκοράρει. Θα το κάνει, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα νικήσει γιατί και ο Ατρόμητος έχει το γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ OVER 3,5 ΓΚΟΛ 2,95
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ G/G 2,05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.