Αλέξανδρος Χρηστάκος

Μπραζιλεϊράο... στο 3,65!

Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 10:46

Η αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ με την Ατλέτικο Παραναένσε αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρή

Μπραζιλεϊράο... στο 3,65!

Ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Βραζιλία με τις ομάδες να έχουν οριοθετήσει τους στόχους τους. Να πούμα εδώ πως οι 8 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δίνουν εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες, ενώ μέχρι και η 6η δίνει και απευθείας συμμετοχή στους ομιλους. οι θέσεις από 9 έως 14 οδηγούν στο Σουνταμερικάνα. Και υποβιβάζονται οι 4 τελευταίες. Η Παλμέιρας είναι ήδη πρωταθλήτρια έχοντας κατακτήσει τον τίτλο.

Αναφορικά με τα παιχνίδια που θα γίνουν αργά το Σάββατο ή τα ξημερώματα, υπάρχει ενδιαφέρον. Η Φλουμινένσε κοντράρεται με τη Σάο Πάολο σε ένα από τα ντέρμπι.

Η Φλουμινένσε έχει εξασφαλίσει εισιτήριο Λιμπερταδόρες που οδηγεί απευθείας στους ομίλους. Η Σάο Πάολο παλέυι αφού είναι οριακά στην πρώτη 8άδα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο είναι σε φόρμα και αήττητοι με 3 νίκες στα 4 τελευταία τους.

Η Σάο Πάολο, επίσης ανέβασε στροφές και είναι αήττητη με 3 νίκες στα 5 τελευταία τους. Αναμένεται να γίνει ένα παιχνίδι, όπου αμφότερες μπορούν να σκοράρουν! Για το αποτέλεσμα, είναι δύσκολο να βγει πρόταση.

Ντέρμπι είναι και η αναμέτρηση της Ιντερνασιονάλ με την Ατλέτικο Παραναένσε. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να χάσουν την 2η θέση. Οι αντίπαλοι τους θέλουν να μείνουν στην πρώτη 6άδα, που δίνει το καλό εισιτήριο του Λιμπερταδόρες. Θα είναι μια αναμέτρηση με πολλές μάχες στο κέντρο και η τακτική θα πάει φουλ. Με την ισοπαλία να έχει αρκετές πιθανότητες.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ G/G   1,85
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ     Χ     3,65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr