Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δεν χάνεται αυτή η πρόκληση!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 - 11:47

Δύο ματς από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας προσφέρουν, με αιτία, υψηλές προτάσεις

Δεν χάνεται αυτή η πρόκληση!

Η Κυριακή των ντέρμπι, αλλά η Κυριακή και των άλλων αγώνων. Που έχουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον. Για παράδειγμα τα ματς της Νοτίου Αμερική. Και πιο συγκεκριμένα αυτά της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας. Το Μπραζιλεϊράο θέλει τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Και μπορούν να γίνουν μεγάλες εκπλήξεις.

Πάμε άμεσα στο...παρασύνθημα. Η Κοριτίμπα υποδέχεται την Φλαμένγκο. Οι φιλοξενούμενοι ασχολούνται κυρίως με το πως θα κάνουν την φιέστα για την κατάκτηση του Λιμπερταδόρες και του κυπέλλου. Έχουν εξασφαλίσει και εισιτήριο του Λιμπερταδόρες.

Είναι αδιάφοροι για τα ματς που έμειναν. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός πως εκτός αποστολής για το ματς έμεινε η σούπερ επιθετική τετράδα των Γκαμπιγκόλ, Αρασκαέτα, Πέντρο, Έβερτον Ριμπέιρο. Μαζί με άλλους τρεις βασικούς ακόμα.

Η Κοριτίμπα από την μεριά της παλεύει για την παραμονή. Και εμφανίζεται ανταγωνιστική εντός έδρας. Είναι αήττητη με 4 νίκες στα 4 τελευταία εντός έχοντας δεχθεί δύο γκολ.

Με βάση την εικόνα της, την αδιαφορία της Φλαμένγκο και την ανάγκη των βαθμών, αξίζει το ρίσκο του πονταρίσματος στον άσο.

Η Κουϊαμπά φιλοξενεί την Παλμέιρας που την Τετάρτη και την Πέμπτη έκανε γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι προπονήθηκαν μόνο την Παρασκευή. Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε να τα δώσουν όλα και στα ματς που απομένουν, αλλά οι παίκτες πλέον μπορούν να χαλαρώσουν. Επίσης και ο ίδιος θα παρατάξει σχήμα με αρκετές ρεζέρβες.

Στην αντίπερα όχθη, στον πάγκο της Κουϊαμπά, κάθεται ο συμπατριώτης του Αντόνιο Ολιβέιρα. Με την ομάδα του να έχει ανάγκη από βαθμούς για την μάχη της σωτηρίας. Μάλιστα προέρχεται από δύο σερί νίκες!

Πάει με εξαιρετική ψυχολογία κόντρα στην αδιάφορη και... ξενυχτισμένη Παλμέιρας. Το Χ σαν βάση είναι μια δυνατή επιλογή!


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 1 3,90
ΚΟΥΪΑΜΠΑ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ Χ 3,50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr