Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ξεκάθαροι στόχοι!

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022 - 13:55

Η προτελευταία αγωνιστική στο Μπραζιλεϊράο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον

Ξεκάθαροι στόχοι!

Η προτελευταία αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας έχει το ενδιαφέρον της καθώς αρκετές θέσεις είναι ανοικτές. Βέβαια χρειάζεται μεγάλη προσοχή για το ενφιαφέρον που δείχνουν οι ομάδες. Ιδιαίτερο είναι το ματς της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με την Ατλέτικο Παραναένσε. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Θέλουν πάση θυσία τη νίκη και ταυτόχρονα να έχει απώλειες βαθμών η Κουϊαμπά. Διαφορετικά θα πουν αντίο.

Η Ατλέτικο Παραναένσε δεν είναι ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς. Στα 5 τελευταία της έχει 4 ήττες. Ενδιάμεσα είχε και την ήττα στον τελικό του Λιμπερταδόρες. Βέβαια θέλει να εξασφαλίσει εισιτήριο Λιμπερταδόρες για τη νέα χρονιά. Δεν είναι αδιάφορη.

Ωστόσο για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε το ματς είναι κάτι παραπάνω από τελικός. Θα τα δώσει όλα και ο άσος είναι σε καλή τιμή.

Η Φορταλέσα κοντράρεται με την Μπραγκαντίνο σε μια αναμέτρηση όποτ και οι δύο ομάδες διεκδικούν εισιτήριο για τους λατινοαμερικάνικους θεσμούς. Παράλληλα είναι δύο ομάδες που δεν κρύβονται και πάντα κοιτούν να κάνουν το παιχνίδι τους. Γι' αυτό και αναμένεται να γίνει μια ανοικτή αναμέτρηση με το over να είναι σε εξαιρετική τιμή.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1 2,50
ΦΟΡΤΑΛΕΣΑ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ OVER 2,05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr