Αλέξανδρος Χρηστάκος

Τώρα η ποτέ για τη Νότιγχαμ

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 11:10

Δυνατή δυάδα από την Πρέμιερ Λιγκ με μεγάλες αποδόσεις

Τώρα η ποτέ για τη Νότιγχαμ

Φουλ της Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο με τις ευκαιρίες να είναι πολλές για στοίχημα. Το κουπόνι έχει το ενδιαφέρον του και είναι το τελευταίο με τόσα πολλά παιχνίδια καθώς την επόμενη Κυριακή ξεκινάει το Μουντιάλ.

Πάμε να δούμε τις επιλογές ξεκινώντας από την Γουέστ Χαμ που υποδέχεται την Λέστερ. Προέρχεται από αποκλεισμό από την Μπλάκμπερν στο Λιγκ Καπ΄. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας. Είχε προηγηθεί η ήττα από την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0.

Γενικά έχει μια νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ. Και μετά από την Λέστερ, θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ (25 Δεκεμβρίου!).

Κάτι που σημαίνει πως είναι μεγάλη η ανάγκη της νίκης κόντρα στη Λέστερ. Ο αντίπαλος έχει 3 νίκες στα 4 τελευταία πρωταθλήματος, έχοντας και μια ακόμα για το Λιγκ Καπ.

Δείχνει να ανεβάζει στροφές για τη συνέχεια, αλλά δεν είναι αξιόπιστη. Παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Παράλληλα ηττήθηκε στις δύο τελευταίες επισκέψεις στο ίδιο γήπεδο και μάλιστα με μεγάλα σκορ. Πάνω από 2,00 ο άσος.

Τώρα ή ποτέ για την Νότιγχαμ αναφορικά με τη νίκη που πρέπει να πάρει κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Μετά το 2-2 εντός με την Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα, ήρθε το 2-0 επί της Τότεναμ που έδωσε πρόκριση στο Λιγκ Καπ.

Γενικά έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Δείγμα του ότι αρχίζει να βρίσκει μια συνοχή σαν ομάδα και να παρουσιάζει κάτι καλό. Αν θέλει να λέει πως έχει ελπίδες για τη σωτηρία πρέπει να νικήσει την Κρίσταλ Πάλας.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μια νίκη και δύο ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες εξορμήσεις τους. Δεν είναι η πλέον έμπιστη ομάδα.

Η Νότιγχαμ από την άλλη ανεβάζει στροφές και θέλει τη νίκη που θα της δώσει μεγαλύτερη ώθηση. Ο άσος βρίσκεται και πάνω από 3,00 και αξίζει το ρίσκο.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ 1
ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr