Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δύο άσοι από την Β' Ισπανίας

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 09:44

Μια πρόταση με συνολική τιμή 4,24 έχει την αξία της μια μέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022

Δύο άσοι από την Β' Ισπανίας

Μια μέρα έμεινε για την έναρξη του Μουντιάλ 2022. Το ποδοσφαιρικό πάρτι, θα είναι και μια γιορτή για το στοίχημα. Πολλές οι επιλογές που θα έχει το κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος θα έχουν την αξία τους.

Μέχρι να πάμε σε όλο αυτό το πάρτι, μπορούμε να αναλωθούμε σε ματς από διάφορα πρωταθλήματα. Και αυτό της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, είναι από τα πιο ενδιαφέροντα.

Η τενερίφη υποδέχεται την Ουέσκα και θέλει να δώσει συνέχεια σε ένα μικρό σερί νικών. Ξεκίνησε με το 1-0 στο άντρο της Μπούργος για το πρωτάθλημα. Η συνέχεια ήρθε με το 2-0, επίσης εκτός, επί της Λεαλτάδ για το κύπελλο που έδωσε πρόκριση.

Παράλληλα μετά από τρεις σερί εξορμήσεις γυρίζει στην έδρα της. Ακολουθεί το σούπερ ντέρμπι με την Λας Πάλμας και εν συνεχεία έχει να παίξει με Οβιέδο, Αλαβές. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο και θέλει νίκη πάση θυσία με την Ουέσκα.

Ο αντίπαλος αποκλείστηκε από την άσημη Τορεμολίνος στο κύπελλο. Βέβαια στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος νίκησε 1-0 εντός την Βιγιαρεάλ Β'. Από την άλλη έχει μόλις μια νίκη στα 9 τελευταία εκτός σε όλες τις διοργανώσεις. Οιωνός που δίνει την λέξη φαβορί στην Τενερίφη, με τον άσο να είναι στο 2,10.

Πάμε και στην αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Μάλαγα, δύο ομάδων που φέρνουν άρωμα από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Στο παρελθόν ήταν στην μεγάλη κατηγορία. Τώρα είναι πιο κάτω και με μεγάλα θέματα στην αγωνιστική τους εικόνα.

Βέβαια η Σαραγόσα έχει νέο τεχνικό τον Φραν Εσκριμπά. Που θα κάνει ντεμπούτο πρωταθλήματος. Γιατί γενικότερα ντεμπούτο έκανε στο ματς κυπέλλου με την Ντιοθεσάνο, όπου η Σαραγόσα ηττήθηκε 1-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Η Μάλαγα από την άλλη πήρε πρόκριση στο κύπελλο, όπου επικράτησε στα πέναλτι της Πένια Ντεπορτίβα. Αλλά έχει μεγαλύτερα κενά σαν ομάδα από την Σαραγόσα. Παράλληλα οι γηπεδούχοι θα έχουν και την ώθηση του νέου τεχνικού με τον άσο να είναι στο 2,02.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΟΥΕΣΚΑ 1 2,10
ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΜΑΛΑΓΑ 1     2,02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr