Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνδυασμοί με συνολική τιμή 4.30!

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 10:46

Τα παιχνίδια Ισπανία - Κόστα Ρίκα και Βέλγιο - Καναδάς κρύβουν... δυνατούς συνδυασμούς

Συνδυασμοί με συνολική τιμή 4.30!

Το Μουντιάλ 2022 ξεκίνησε με αρκετές εκπλήξεις αλλά και μεγάλα σκορ, στα περισσότερα παιχνίδια. Για την Τετάρτη (23/11) το κουπόνι έχει εκ νέου 4 παιχνίδια. Τα προγνωστικά στοιχήματος αναλύουν τις ομάδες και βοηθούν για τις προτάσεις.

Για την Τετάρτη με ιντριγκάρει η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Κόστα Ρίκα. Η φούριας ρόχας με την τριάδα των Γκάβι, Πεδρί, Μπούσκετς μπορούν να δημιουργήσουν. Η Κόστα Ρίκα από την άλλη, έχει αλλάξει φυσιογνωμία. Παίζει και άμυνα. Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και τώρα. Ωστόσο και η ίδια έχει μεσοεπιθετικούς που μπορούν να βγάλουν φάσεις.

Σίγουρα η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν είναι και βέβαιο πως θα έχει άνετο παιχνίδι. Πάντως θα έχει γκολ το ματς με το 2-3 γκολ να είναι στο 2,00 και έχει την αξία του.

Το Βέλγιο κάνει πρεμιέρα με την αναμέτρηση κόντρα στον Καναδά. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για να φτάσουν έως και τον μεγάλο τελικό. Βέβαια δε αυτό το ματς δεν θα παίξει ο μπόμπερ Λουκάκου. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το Βέλγιο δεν έχει άλλους παίκτες να σκοράρουν. Ο Καναδάς δεν τρομάζει και δύσκολα παίζει καλά αμυντικά. Έχει τα κενά του στα μετόπισθεν.

Κατά συνέπεια ο συνδυασμός του άσου με over είναι στο 2,15 και έχει την βάση του.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,00
ΒΕΛΓΙΟ - ΚΑΝΑΔΑΣ 1&OVER 2,15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr