Αλέξανδρος Χρηστάκος

Γαλλία και συνδυασμός

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 10:55

Οι έτοιμοι για το "2 στα 2" οι τρικολόρ, και τα γκολ στο Αργεντινή - Μεξικό

Γαλλία και συνδυασμός

Η φάση των ομίλων του Μουντιάλ 2022 έχει περάσει στην 2η αγωνιστική. Που είναι η πλέον κομβική καθώς ξεκαθαρίζουν και οι στόχοι για τις ομάδες.

Η Αργεντινή είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 αλλά το κάζο της πρεμιέρας την γέμισε με άγχος. Ηττήθηκε και με ανατροπή μάλιστα, από την Σαουδική Αραβία με 2-1. Μπήκε τέλος και σε αήττητο σερί 35 αγώνων.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι πιεσμένη για να πάρει τη νίκη. Ο λάτιν τρόπος που αγωνίζεται το Μεξικό αναμένεται να την βοηθήσει. Παράλληλα θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη η ομάδα του Σκαλόνι.

Το ένα γκολ, όμως δεν θα την φτάσει. Γιατί και ο αντίπαλος το έχει με το σκοράρισμα. Θέλει να δώσει και μια απάντηση, αναφορικά με την ήττα της πρεμιέρας. Στο 1,95 είναι το over και αξίζει να μπει σε κουπόνι για στοίχημα.

Παιχνίδι για τον 4ο όμιλο είναι αυτό ανάμεσα στην Γαλλία και την Δανία. Με νίκη 4-1 επί της Αυστραλίας ξεκίνησε η Γαλλία. Με ισοπαλία, 0-0 κόντρα στην Τυνησία, η Δανία.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν πολλές απουσίες να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο διαθέτουν ένα από τα πιο δυνατά ρόστερ. Και μπορούν να καλύπτουν τρύπες.

Η Δανία θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης για να αντέξει στον δυναμισμό και την ταχύτητα που αναμένεται να έχει το ματς.

Η Γαλλία είναι δεδομένο πως θέλει να κάνει το 2 στα 2 για να καθαρίσει με το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Και να πάει πιο άνετη στο τελευταίο της ματς με την Τυνησία. Για να μπορέσει να ξεκουράσει βασικούς ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Εξαιρετικός ο συνδυασμός του άσου με over 1,5 γκολ που είναι στο 2,20.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΓΑΛΛΙΑ - ΔΑΝΙΑ    1&OVER 1,5 ΓΚΟΛ
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΜΕΞΙΚΟ OVER

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr