Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δύο άσοι με εξήγηση

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 - 10:10

Η Ισπανία και η Πορτογαλία αποτελούν την βάση για την πρόταση του Σαββάτου (7/1)

Δύο άσοι με εξήγηση

Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Το κουπόνι μεγαλώνει ξανά αφού τα πρωταθλήματα επιστρέφουν στην δράση. Σταδιακά θα ενταχθούν, πέραν από τα ευρωπαϊκά αλλά και τα λάτιν, τώρα που μπήκε το νέο έτος.

Θα έχουμε λοιπόν μέσα στον Ιανουάριο μια μεγάλη γκάμα αγώνων για να ποντάρουμε. Πάμε στα δικά μας τα σημερινά με το κουπόνι να έχει αρκετά παιχνίδια με ενδιαφέρον. Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν μια κατεύθυνση.

Πάμε στην Ισπανία καθώς με ιντριγκάρει το ματς της Εσπανιόλ με την Χιρόνα. Η Εσπανιόλ προέρχεται από το 1-1 εκτός στο μεγάλο ντέρμπι της Καταλονίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ήταν άκρως ανταγωνιστική κι έδειξε γενικά καλά σημάδια.

Με ώθηση από αυτή την εμφάνιση θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Χιρόνα. Για να βάλει ένα τέλος σε ένα άσχημο σερί στο πρωτάθλημα 6 αγώνων με 4 ισοπαλίες. Και γενικά έχει 1 νίκη στα 10 πιο πρόσφατα. Μετά από αυτό το ματς πάει στην έδρα της Χετάφε και στη συνέχεια υποδέχεται την Μπέτις. Δύο πιο δύσκολα ματς από το σημερινό. Κι έτσι έχει στοχεύσει στο ματς με την Χιρόνα για να γυρίσει στις νίκες. Μια Χιρόνα που μακριά από την έδρα της πάντα έχει προβλήματα... Ο άσος είναι στο 2,37.

Πάμε και στην Πορτογαλία και το ματς της Γκιμαράες με την Ρίο Άβε. Οι γηπεδούχοι έφυγαν με βαριά ήττα 3-0 από την έδρα της Βιζέλα. Ήταν η 2η ήττα στα τρία τελευταία της, με την άλλη να ήταν από την Σπόρτινγκ. Στα 5 τελευταία εντός, βέβαια, είναι αήττητη με 4 νίκες.

Η Ρίο Άβε έβγαλε με 1-1 το εντός με την Μαρίτιμο. Στα 5 τελευταία της έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία, αλλά όλα ήταν under. Ωστόσο Μακριά από την έδρα της έχει 1 νίκη ακι 2 ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα. Δυσκολεύεται αρκετά στις εξορμήσεις της.

Επίσης για την Γκιμαράες μια άλλη πρόκληση είναι να βάλει ένα τέλος στην άσχημη παράδοση που πάει να δημιουργηθεί στα εντός με την Ρίο Άβε. Συγκεκριμένα ηττήθηκε στα δύο τελευταία που την υποδέχθηκε, ενώ προηγήθηκαν 5 σερί νίκες. Ο άσος είναι στο 2,05.


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΧΙΡΟΝΑ 1 2,37
ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ 1 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr