Αλέξανδρος Χρηστάκος

Απόδοση στο 6,98!

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 - 00:19

Δυάδα με υψηλές αποδόσεις από Αγγλία και Ιταλία

Απόδοση στο 6,98!

Καλημέρα και καλό Σάββατο σε όλους. Μεγαλώνει το κουπόνι και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι περισσότερες. Βέβαια το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει πολλές στοιχηματικές γκέλες. Δηλαδή κάτι που θεωρείται βέβαια, βάση λογικής και ανάλυσης, δεν έρχεται. Πάμε στα δικά μας, για σήμερα με ιντριγκάρει το ματς της Νότιγχαμ με την Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Νότιγχαμ είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας στο πρωτάθλημα με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Οι νίκες ήταν με 1-0 κόντρα σε Λίβερπουλ, Κρίσταλ πάλας. Οι ισοπαλίες ήταν με Άστον Βίλα (1-1), Μπρέντφορντ (2-2), Τσέλσι (1-1).

Παράλληλα την Τετάρτη ξεπέρασε την Γουλβς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Η Λέστερ από την άλλη προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Βέβαια έβγαλε με 3 νίκες και 2 ήττες τα 5 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα. Ωστόσο γενικά φέτος είναι μια ομάδα με πολλά κενά. Και παρουσιάζει μεγάλα σκαμπαμεβάσματα.

Για την Νότιγχαμ, που ανεβάζει στροφές είναι μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι στο 2,77.

Το άλλο ματς έρχεται από το καμπιονάτο. Η Μόντσα θα βρεθεί στην έδρα της ουραγού Κρεμονέζε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιωθεί κατά πολύ. Μετρούν δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα 5 τελευταία πρωταθλήματος.

Η Κρεμονέζε από την άλλη έχει μεγαλύτερα κενά σαν ομάδα. Και δύσκολα θα μπορέσει να ανακάμψει. Σίγουρα το διπλό είναι ένα ρίσκο, αλλά έχει πολλές πιθανότητες να βγει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ 1
ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ - ΜΟΝΤΣΑ 2

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr