Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η προσοχή στην Ουνιόν Βερολίνου

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 - 17:45

Μια δυάδα από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με δυνατούς αριθμούς

Η προσοχή στην Ουνιόν Βερολίνου

Τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και αξίζουν της στοιχηματικής προσοχής. Πάμε άμεσα στο... ψητό και με ιντριγκάρει πολύ το ματς της Μονακό με την Λεβερκούζεν. Στο πρώτο ματς η ομάδα του Πριγκιπάτου είχε νικήσει με 3-2.

Αναμφίβολα έχει το πάνω χέρι για να πάρει την πρόκριση. Κάτι που μπορεί να το κάνει με μια ακόμα νίκη.

Είναι σε τρομερή φόρμα καθώς έχει βγάλει με νίκες τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητη στα 8 πιο πρόσφατα.

Η Λεβερκούζεν από την μεριά της έχει χάσει τον ρυθμό της, κάτι που φαίνεται από τις 4 ήττες στα 5 τελευταία. Δύσκολα θα συνέλθει...

Να δώσουμε μια μεγάλη βάση και στην Ουνιόν Βερολίνου. Που υποδέχεται τον Άγιαξ στην ρεβάνς του 0-0 του πρώτου αγώνα στο Άμστερνταμ.

Πολύ καλή μέχρι στιγμής η Ουνιόν που στην έδρα της είναι αήττητη στα 12 τελευταία εντός, σε όλες τις διοργανώσεις, με 10 νίκες.

Ο Άγιαξ από την μεριά του παραμένει σε αστάθεια. Η αποχώρηση του Τεν Χάαχ από τον πάγκο ήταν ένα πλήγμα και δεν το ξεπέρασε.

Πάμε με τον άσο που είναι στο 2,27 καθώς για την Ουνιόν είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρόκριση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΟΝΑΚΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 2,27
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΓΙΑΞ 1 2,27

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr