Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνδυασμός και Βέρντερ

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 00:10

Δυάδα με ματς από την Premier League αλλά και την Bundesliga που βγάζουν 4,74

Συνδυασμός και Βέρντερ

Καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο. Γενικότερα να έχετε ένα ωραίο τριήμερο όπου κι αν είστε και μας διαβάζετε.

Θα ήταν ωραίο να βγει το τριήμερο και με κέρδη από το στοίχημα. Πολλές οι αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος με τα ματς να είναι και πολλά.

Πάμε άμεσα στα δικά μας και κάνουμε αρχή από την Premier League και το Λέστερ-Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με 4-2 από το άντρο της Άστον Βίλα. Ήταν η καλύτερη απάντηση στο άσχημο σερί 3 αγώνων με 1 ισοπαλία, που τους έκανε να χάσουν και σημαντικό έδαφος στην κορυφή.

Η Λέστερ είναι μια ομάδα που φέτος έχει χάσει πολλούς πόντους εντός έδρας. Έχει μια νίκη και μια ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα.

Παράλληλα η Άρσεναλ έχει πάρει νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στην συγκεκριμένη έδρα σε όλες τις διοργανώσεις. Πάμε με το διπλό σε συνδασμό με over που είναι στο 2,37.

Συνεχίζουμε με την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Βέρντερ Βρέμης-Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν με ήττες τα δύο τελευταία τους που ήταν όμως με Ντόρτμουντ, Άιντραχτ. Προηγήθηκαν δύο σερί νίκες.

Γενικά με ομάδες βεληνεκούς Μπόχουμ, φέτος τα καταφέρνει μια χαρά. Και γι' αυτό είναι πάνω από την επικίνδυνη γραμμή και με απόσταση. Μετά την Μπόχουμ έχει δύσκολο πρόγραμμα με Άουγκσμπουργκ, Λεβερκούζεν, Γκλάντμπαχ, Χοφενχάιμ. Οπότε θέλει να γυρίσει στις νίκες... Με τον άσο να είναι στο 2,00!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΛΕΣΤΕΡ - ΑΡΣΕΝΑΛ 2&OVER 2,37
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΜΠΟΧΟΥΜ 1 2,00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr