Αλέξανδρος Χρηστάκος

Το πρέπει για την Μόντσα

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 00:04

Δυάδα από την Ιταλία και την Αγγλία που έχει δυνατές εξηγήσεις

Το πρέπει για την Μόντσα

Καλημέρα σε όλους και δύναμη για τα όσα βλέπουμε, ακούμε, μαθαίνουμε για την τραγωδία στα Τέμπη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Κατά τα άλλα, περισσεύουν τα λόγια, για όσα βγήκαν στην επιφάνεια.

Το στοίχημα είναι και μια διέξοδος κι εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε. Με ιντριγκάρει η αναμέτρηση της Μόντσα με την Έμπολι για το καμπιονάτο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σερί ήττες. Οι οποίες έβαλαν φρένο σε ένα απίστευτο αήττητο σερί 8 αγώνων. Που έφεραν τους νεοφώτιστους πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Η Έμπολι έχει και αυτή τον ίδιο στόχο. Μόνο που δεν είναι στα καλύτερα της. Αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία έχοντας 3 ισοπαλίες. Στις εξορμήσεις βέβαια φέτος έχει πάρει πολλούς βαθμούς.

Η Μόντσα ωστόσο έχει σημαδέψει το ματς αν θέλει να αισθάνεται καλύτερα για την παραμονή της. Και με βάση την αλλαγμένη εικόνα της μπορεί να πάρει τη νίκη με τον άσο να είναι στο 2,10.

Μεταφέρομαστε και στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι με τις τρεις σερί νίκες αύξησαν την διαφορά στην κορυφή. Παράλληλα βρήκαν την χαμένη τους αυτοπεποίθηση.

Η Σαουθάμπτον έχει 4 ήττες στα 5 τελευταία εκτός όπου δεν σκόραρε σε αυτά τα ματς, αλλά και μια νίκη.

Η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι για νίκη, ενώ σε συνδυασμό με over 3,5 γκολ η τιμή πάει στο 2,57.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΟΝΤΣΑ - ΕΜΠΟΛΙ 1 2,10
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 1&OVER 3,5 ΓΚΟΛ 2,57

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr