Αλέξανδρος Χρηστάκος

Δύο μεγάλοι άσοι

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 00:30

Πολλά και πιεστικά τα πρέπει σε μια δυάδα που έχει συνολική απόδοση 7,83

Δύο μεγάλοι άσοι

Καλημέρα σας και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αν βγουν και οι στοιχηματικές επιλογές σας. Εδώ είμαστε εμείς όμως για να σας βοηθήσουμε.

Γι' αυτό το Σάββατο θα πάμε σε δύο άσους με μεγάλη τιμή που έχουν το ρίσκο τους. Αλλά και η ανάγκη για τις ομάδες πολύ μεγάλη.

Στην Γερμανία η Χέρτα κοντράρεται με την Μάιντς. Οι γηπεδούχοι έχουν άμεση ανάγκη από βαθμούς καθώς βρίσκονται λίγο πάνω από την επικίνδυνη γραμμήα.

Μάλιστα ακολουθούν δύο σερί εξορμήσεις και στην συνέχεια έχει να παίξει με Λειψία και Σάλκε, Βαρύ πρόγραμμα και δεν θέλει να έχει πολλές αποτυχίες. Έτσι το ματς με την Μάιντς είνα τελικός. Οι αντίπαλοι είναι και πιο άνετοι μετά τις 4 σερί νίκες τους. Αλλά μακριά από την έδρα τους απογοητεύουν.

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες για Έβερτον και Μπρέντφορντ. Οι γηπεδούχοι έμπλεξαν για την παραμονή τους. Οι αντίπαλοι τους κάνουν μια σούπερ πορεία.

Με νέο τεχνικό τον Σον Ντάις είναι εδώ και κάποιο καιρό η Έβερτον. Που μετά την Μπρέντφορντ έχει να παίξει με Τσέλσι, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ. Εξαιρετικά δύσκολο έργο. Γι' αυτό και πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΧΕΡΤΑ - ΜΑΪΝΤΣ 1 2,9Ο
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ 1 2,70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr