Αλέξανδρος Χρηστάκος

Μεγάλα σκορ!

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - 10:44

Μια δυάδα με βάση τα γκολ που έχει να κάνει με τα ματς του Άρη και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μεγάλα σκορ!

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Το κουπόνι είναι... πλούσιο και σήμερα με τις επιλογές να είναι δυνατές και για κάθε στοιχηματισμό.

Η επιλογή για σήμερα έχει να κάνει με δύο ματς από την Premier League και την Super League.

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ο Άρης του Τόλη Τερζή έγινε πιο επιθετικός. Παίζει πιο απελευθερωμένα. Κι έχει βγάλει με over τα 3 τελευταία έχοντας 2 νίκες και μια ήττα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, από την άλλη προέρχεται από ήττα 1-0 εντός από τον Βόλο. Προηγήθηκαν 4 σερί ισοπαλίες. Όλα under τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Αλλά η προϊστορία στα παιχνίδια με τον Άρη έχει πολλά over. Σε αυτό του πρώτου γύρου ηττήθηκε με 4-0. Τώρα πάει και πιεσμένος για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να σκοράρει για να το πετύχει. Το over είναι στο 2,15 καθώς ο Άρης θέλει και μια καλή εμφάνιση με μεγάλο σκορ ενόψει των πλέι οφ.

Πάμε στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την ουραγό Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Τεν Χάαχ γνώρισε ιστορική συντριβή με 7-0 στο ντέρμπι εκτός με την Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια επιβλήθηκε 4-1 της Μπέτις εντός για το Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν η πρώτη αντίδραση. Τώρα θέλει να βγάλει αντίδραση και στο πρωτάθλημα. Ο άσος σε συνδυασμό με over 3,5 γκολ είναι στο 2,82.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER 2,15
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1&OVER 3,5 2,82

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.