Αλέξανδρος Χρηστάκος

Το μομέντουμ ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 10:05

Δυάδα από Super League και La Liga με υψηλές αποδόσεις αλλά και δυνατή εξήγηση

Το μομέντουμ ο Ολυμπιακός

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Μεγάλο το κουπόνι και σήμερα ενώ από την επόμενη εβδομάδα την σκυτάλη θα πάρουν οι Εθνικές ομάδες.

Κατά συνέπεια σήμερα παίζουν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και μετά κάνουν μια μικρή παύση.

Τα παιχνίδια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ αρκετά είναι και τα ντέρμπι.

Η Super League έχει τα πλέι οφ που ξεκινούν σήμερα Κυριακή (19/3) Ο Ολυμπιακό; θα βρεθεί στον Βόλο. Θα έχει στο πλάι του πάνω από 10.000 οπαδούς του.

Πάει ανεβασμένος μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το μομέντουμ και δεν θέλουν να το χάσουν. Ειδικά από τη στιγμή που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται.

Ο Βόλος είναι μια ομάδα που δέχεται εύκολα γκολ. Και απέναντι στις μεγάλες ομάδες δύσκολα σκοράρει. Το no goal σε συνδυασμό με over είναι στην εξαιρετική τιμή του 3,05.

Πάμε και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μάχη δίνει η Χετάφε για να περάσει πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Κι έχει 2 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες στα 5 τελευταία.

Υποδέχεται την Σεβίλλη, που είναι λίγο πιο πάνω της. Οι Ανδαλουσιάσνοι αν πάρουν τη νίκη θα κάνουν μεγάλο βήμα προς τη σωτηρία.

Να τονίσω πως έχουν πάρει νίκες στις τρεις τελευταίες επισκέψεις στην συγκεκριμένη έδρα. Και γενικά πάντα παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν στο άντρο της Χετάφε Αξίζει το ρίσκο στο διπλό του 2,77.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΟΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NG&OVER 3,05
ΧΕΤΑΦΕ - ΣΕΒΙΛΛΗ 2 2,77

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.