Αλέξανδρος Χρηστάκος

Στα γκολ η δουλειά

Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 00:41

Μια δυάδα από την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, τα οποία γενικά θέλουν καλό διάβασμα

Στα γκολ η δουλειά

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Το στοίχημα δεν καταλαβαίνει από γιορτές και φυσικά μπορεί να μας... φτιάξει ακόμα και τέτοιες μέρες.

Τα προκριματικά του Euro 2024 ξεκίνησαν και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Χρειάζεται μια προσοχή βέβαια αφού οι ομάδες δίνουν ματς μετά από καιρό. Μπορεί να έχουν και απουσίες.

Η Κροατία υποδέχεται την Ουαλία και θέλει να κάνει καλό ποδαρικό. Ο εκλέκτορας Ντάλιτς ανανέωσε με την Κροατία έως το 2025. Μπορεί να ξεκίνησε σαν υπηρεσιακός, ωστόσο κάνει καλή δουλειά. Στην αποστολή είναι κανονικά ο Λούκα Μόντριτς.

Η Ουαλία στα δύο τελευταία Euro βρέθηκε στα νοκ άουτ. Μετείχε και στο πρόσφατο Μουντιάλ. Τώρα παρουσιάζει τάσεις ανανέωσης. Αποσύρθηκαν από την διεθνή σκηνή αρκετά αστέρια, όπως και ο Μπέιλ που γενικά κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Η έδρα θα παίξει ρόλο και η Κροατία είναι ομάδα που σκοράρει. Ο άσος σε συνδυασμό με over 1,5 γκολ είναι στο 1,95.

Η Ισπανία κοντράρεται με την Νορβηγία. Ο Λουίς Ενρίκε αποχώρησε από τον πάγκο και νέος τεχνικός είναι ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε. Τέλος εποχής για τον Σέρχιο Ράμος, εκτός και ο Μπούσκετς.

Έχει και πολλές απουσίες θεωρητικά βασικών παικτών. Ωστόσο ειναι μεγάλη η δεξαμενή παικτών της.

Η Νορβηγία δεν τα πάει καλά το τελευταίο διάστημα. Ενώ θα παίξει χωρίς τον Χάαλαντ. Παιχνίδι όπου τα 2-2 γκολ αποτελούν μια ασφαλής πρόταση!


ΠΡΟΤΑΣΗ
ΚΡΟΑΤΙΑ - ΟΥΑΛΙΑ 1&OVER 1,5 ΓΚΟΛ 1,98
ΙΣΠΑΝΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr