Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η ευκαιρία της Λίβερπουλ

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 10:35

Δυάδα με παιχνίδια από την Premier League και την ελληνική Super League με λεπτομέρειες που δείχνουν τον δρόμο

Η ευκαιρία της Λίβερπουλ

Καλημέρα σε όλους και αν έχετε πολλά στοιχηματικά κέρδη. Το κουπόνι σήμερα Τετάρτη (26/4) είναι δυνατό με πολλά παιχνίδια που έχουν αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος, οδηγός για πονταρίσματα.

Η πρώτη επιλογή για σήμερα έχει να κάνει με το Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ. Αν θέλουν να σώσουν την χρονιά οι φιλοξενούμενοι και να μείνουν στο κόλπο για ευρωπαϊκό εισιτήριο, τώρα είναι η ευκαιρία.

Προέρχονται από δύο σερί νίκες και μετά την Γουέστ Χαμ έχουν τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια. Σίγουρα η φετινή Λίβερπουλ δεν είναι αξιόπιστη.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Αλλά το ίδιο δεν είναι και η Γουέστ Χαμ. Παρά το γεγονός πως είναι αήττητη στα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ στα 5 τελευταία εντός στην Premier League έχει 2 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Ωστόσο φέτος όταν αντιμετώπισε ομάδες από τα υψηλά πατώματα είχε πρόβλημα, ακόμα κι εντός έδρας.

Το διπλό με over 1,5 γκολ είναι στο 2.15 και αξίζει.

Στην ελληνική Super League το Άρης - Ολυμπιακός έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Με πολλές απουσίες θα παίξουν οι γηπεδούχοι που ουσιαστικά εξασφάλισαν την 5η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Θέλει να μαζέψει τα κομμάτια του και μια αντίδραση θα την βγάλει. Το διπλό είναι στο 1.93 και σε συνδυασμό με πάνω από 1.5 γκολ πάει στο 2.47.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2&OVER 1,5 ΓΚΟΛ 2.15
ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 1.93

Όλα τα ματς για τα playoffs της Super League με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.