Αλέξανδρος Χρηστάκος

Τα θέλω της Σάντος

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 08:11

Δυάδα από την Premier League και το Μπραζιλεϊράο με δυνατές εξηγήσεις και λεπτομέρειες

Τα θέλω της Σάντος

Καλημέρα σε όλους και να έχετε ένα καλό τριήμερο ό,τι κι αν κάνετε. Το κουπόνι έχει πολλές επιλογές και σήμερα Σάββατο (29/4) με αγώνες κομβικούς. Σε αυτή τη νέα πρόταση το βάρος πέφτει στην Premier League και την Serie A της Βραζιλίας ή αλλιώς το Μπραζιλεϊράο.

Η Μπράιτον υποδέχεται την Νότιγχαμ για την Premier League. Οι γηπεδούχοι έχασαν το ενδιαφέρον τους για το πρωτάθλημα. Έκαναν εξαιρετική πορεία για να εκπληρώσουν νωρίς τον στόχο της σωτηρίας.

Έτσι μπορεί να είναι αήττητοι στα 2 τελευταία με 1 νίκη, αλλά προηγήθηκαν τρεις σερί ήττες, που πήραν την θέση από 2 σερί ισοπαλίες.

Η Νότιγχαμ προέρχεται από σούπερ εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μπράιτον βάζοντας τέλος σε 4 σερί ήττες. Δίνει μάχη για την παραμονή και είναι δεδομένο πως θα βρει γκολ στην έδρα της Μπρέντφορντ. Μπορεί ακόμα και να πάρει αποτέλεσμα. Πάντως έχει μεγάλες πιθανότητες το αμφίσκορο που είναι στο 1.93.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Πάμε και στο Μπραζιλεϊράο. Η Σάντος κοντράρεται με την Αμέρικα Μινέιρο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Βέβαια ηττήθηκαν 1-0 στην πρεμιέρα τους από την Γκρέμιο κι εφεραν 0-0 εντός με την Ατλέτικο Μινέιρο. Δύο δυνατοί αντίπαλοι.

Η Αμέρικα Μινέιρο έφαγε 3άρες από Φλουμινένσε και Σάο Πάολο. Επίσης δυνατοί αντίπαλοι. Αλλά είναι μια ομάδα με περισσότερα κενά από την Σάντος. Αμφότεροι οι μονομάχοι έχουν και υποχρεώσεις για το Σουνταμερικάνα. Αλλά η Αμέρικα δεν είναι συνηθισμένη σε αυτή την κατάσταση και παρουσιάζεται περισσότερο επηρεασμένη.

Κατά συνέχεια η Σάντος έχει όλο το πακέτο για να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Με τον άσο να είναι στο 2.18.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ G/G 1.93
ΣΑΝΤΟΣ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ. 1 2.18

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr