Αλέξανδρος Χρηστάκος

Είναι αβαντάζ ο Μουρίνιο

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 11:41

Δυάδα που έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις Ρόμα - Λεβερκούζεν και Μποταφόγκο - Κορίνθιανς με δυνατές εξηγήσεις

Είναι αβαντάζ ο Μουρίνιο

Καλημέρα σας και να έχετε μια όμορφη Πέμπτη σε ό,τι κι αν κάνετε. Τέσσερις ημιτελικούς των Europa League, Conference League έχει απόψε, μεταξύ άλλων το κουπόνι. Μεγάλο το ενδιαφέρον και δεν γίνεται να μην εστιασουμε σε αυτούς.

Πάμε στην Ρώμη και το ματς της Ρόμα με την Λεβερκούζεν. Μετρ τέτοιων αγώνων στην Ευρώπη ο Ζοσέ Μουρίνιο και μπορεί να οδηγήσει τους γηπεδούχους στη νίκη που θέλουν. Είναι τεράστια η εμπειρία του από τις μεγάλες ομάδες που ήταν στο παρελθόν.

Διπλή προσφορά* για το Γιουβέντους-Σεβίλλη στο Pamestoixima.gr!

Η Ρόμα στα τέσσερα τελευταία εντός στην διοργάνωση πήρε νίκες απέναντι σε Λουντογκόρετς (3-1), Σάλτσμπουργκ (2-0), Σοσιεδάδ (2-0), Φέγενορντ (4-1 παρ.). Και οι τέσσερις δεν διαφέρουν και πολύ σε αγωνιστική εικόνα από την Λεβερκούζεν!

Η γερμανική ομάδα μπορεί να έχει νίκες στα τρία τελευταία εκτός στην διοργάνωση αλλά ήταν απέναντι σε Φερεντσβάρος, Ουνιόν Σεντ-Γκιλουάζ οι δύο πιο πρόσφετες. Και η Ρόμα είναι τελείως δαφορετική ομάδα.

Πάμε με τον άσο που είναι στο 2,27 και αξίζει το μικρό ρίσκο που έχει.

Συνεχίζουμε με την Βραζιλία και το ματς της Μποταφόγκο απέναντι στην Κορινθιανς. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά κι έχουν νίκες στα 4 πρώτα ματς. Η Κορίνθιανς όμως δεν είναι αμελητέα ποσότητα κι έχει νέο τεχνικό τον Λουξεμπούργκο. Έχει ένα ρίσκο ο άσος του 2.00 της Μποταφόγκο. Μικρότερο το ρίσκο στο 2-3 γκολ που είναι στο 1.95.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΡΟΜΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 2.27
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 2-3 ΓΚΟΛ 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr