Αλέξανδρος Χρηστάκος

θα βάλει τέλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 - 08:11

Δυάδα που συνδέει την Premier League με την Βραζιλία σε ένα... εκρηκτικό μίγμα αποδόσεων

θα βάλει τέλος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καλημέρα και καλό Σάββατο να έχετε με πολλά κέρδη. Μεγάλο το κουπόνι και σήμερα με παιχνίδια που προσφέρουν πολλές ευκαιρίες.

Πάμε αμέσως στο... ψητό με ένα ματς από την Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουλβς. Και θέλει πάση θυσία νίκη για να μείνει στο κόλπο του Champions League.

Η ομάδα του Τεν Χάαχ προέρχεται από τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες με 1-0 από Μπράιτον και Γουέστ Χαμ.

Θέλει να βάλει ένα τέλος αλλά και να... ξεσπάσει. Το να μην σκοράρει σε δύο σερί παιχνίδια δεν έχει συμβεί στο παρελθόν.

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Η Γουλβς από την μεριά της έφαγε 6 γκολ από την Μπράιτον στην τελευταία της εξόρμηση. Και στις 4 που προηγήθηκαν είχε μια ισοπαλία με τα σκορ να ήταν 2-3 γκολ.

Κάτι που δείχνει πως έχει θέματα στην άμυνα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Για την Γιουνάιτεντ που θέλει να γυρίσει στις νίκες και να ξεσπάσει, ο άσος με over είναι στο 2.00.

Το άλλο παιχνίδι έρχεται από την Βραζιλία. Η Μπαία υποδέχεται την Φλαμένγκο. Η πρώτη προέρχεται από την ήττα 3-0 από την Σάντος εκτός. Την ίδια ομάδα θα αντιμετωπίσει και στο κύπελλο, την εβδομάδα που θα έρθει.

Παρουσιάζει μια αστάθεια γενικά σαν ομάδα και με πολλά κενά. Η Φλαμένγκο από την μεριά της έβγαλε με νίκη 2-0 το εντός με την Γκοϊάς για το πρωτάθλημα. Θα ακολουθήσει ντέρμπι κυπέλλου με την Φλουμινένσε.

Το θέμα είναι πως βρίσκεται πολύ πίσω από τις πρώτες θέσις του πίνακα της βαθμολογίας. Και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος. Απέναντι σε ομάδες όπως η Μπαία έχει το υλικό για να πάρει τη νίκη. Με το διπλό να είναι στο 2.07.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΓΟΥΛΒΣ 1&OVER 2.00
ΜΠΑΪΑ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr