Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η μεγάλη ευκαιρία της Νιούκαστλ

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 - 09:41

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Μπράιτον και το Λεβερκούζεν - Ρόμα αποτελούν την σημερινή (18/5) δυάδα

Η μεγάλη ευκαιρία της Νιούκαστλ

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη και δημιουργική Πέμπτη. Μιας και είπα για δημιουργία ήταν τρομερή η δημιουργία που είχε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι σε μια Ρεάλ Μαδρίτης που δεν θύμιζε σε τίποτα το μέγεθος της.

Δίκαιο το 4-0 με την εμφάνιση της ομάδας του Γουαρδιόλα να ήταν διαστημική και φυσικά το Champions League είναι δικό της!

Πάμε στα δικά μας τα σημερινά όπου στο κουπόνι υπάρχει και το Νιούκαστλ - Μπράιτον για την Premier League. Εξ αναβολής αναμέτρηση από την 25η αγωνιστική. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που κυνηγούν.

Η Νιούκαστλ βέβαια είναι σε μάχη για την έξοδο στο Champions League και αν πάρει νίκη κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Φέτος εντός έδρας ηττήθηκε μόνο από Άρσεναλ και Λίβερπουλ με σκορ 2-0. Με την Σίτι έφερε 3-3. Κόντρα στις άλλες ομάδες έκανε πάρτι.

Η Μπράιτον είναι από τις φετινές μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά η Νιούκαστλ απέδειξε πως απέναντι σε ομάδες με το ίδιο βεληνεκές έχει πάρει τις νίκες που ήθελε.

Και αυτή τη νίκη την θέλει όσο τίποτα άλλο. Στο 2.12 ο άσος και είναι άκρως ελκυστικός.

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League έχοντας ηττηθεί 1-0 στο πρώτο ματς. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι για τις "ασπιρίνες" απέναντι στην άμυνα του Μουρίνιο.

Βέβαια θα πρέπει να γίνει επιθετική και ίσως να της στοιχίσει. Σε κάθε περίπτωση θα έχει γκολ το ματς, αλλά μην περιμένετε πολλά. Το 2-3 γκολ είναι στο 1.95 κι έχει την αξία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1 2.12
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΡΟΜΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1.95

Λεβερκούζεν – Ρόμα 1:2.03 Χ:3.45 2:3.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr