Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η ανάγκη της Μπόκα Τζούνιορς και η Ιντερνασιονάλ

Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 10:48

Μια δυάδα που έχει να κάνει με τα πρωταθλήματα Αργεντινής και Βραζιλίας με τις λεπτομέρειες να έχουν ενδιαφέρον

Η ανάγκη της Μπόκα Τζούνιορς και η Ιντερνασιονάλ

Καλημέρα σας και να περάσετε καλά την Κυριακή σε ό,τι κι αν κάνετε. Και με πολλά στοιχηματικά κέρδη. Μεγάλο το κουπόνι και σήμερα Κυριακή (28/5) για στοίχημα με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα γούστα.

Η χθεσινή πρόταση, πατήστε ΕΔΩ να την δείτε βγήκε κατά το ήμισυ.

Πάμε στα σημερινά μας και φυσικά η επιμονή σε Βραζιλία και Αργεντινή συνεχίζεται. Αγαπημένα πρωταθλήματα.

Αρχή με το Μπραζιλεϊράο και την αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ-Μπαϊα.

Η Ιντερνασιονάλ την Πέμπτη νίκησε εκτός 2-1 την Μετροπολιτάνος για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Και με αυτή τη νίκη έβαλε τέλος σε 5 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Έδειξε πως έχει σφυγμό η ομάδα του Μάνο Μενέσες που διαθέτει καλό ρόστερ, αλλά φέτος κάτι δεν πάει καλά. Ο ίδιος είναι έμπειρος προπονητής και μπορεί να την φέρει ξανά στον ίσιο δρόμο.

Η Μπαία από την άλλη πλευρά έβγαλε με 2 ήττες τα 3 εκτός έδρας. Η πρώτη με 2-1 από την Μπραγκαντίνο και η άλλη 3-0 από την Σάντος. Είναι μια ομάδα που έχει κενά και παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Για την Ιντερνασιονάλ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γυρίσει στις νίκες και στο πρωτάθλημα και να ηρεμήσει. Ο άσος με over 1.5 γκολ είναι στο υυψηλό 2.30 και αξίζει το μικρό ρίσκο που έχει.

Μεταφερόμαστε στην Αργεντινή με την Μπόκα να υποδέχεται την Τίγκρε. Είναι ένα από τα ντέρμπι του Μπουένος Άιρες με μικρή αντιπαλότητα.

Ο Ρετεγκί που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 10 γκολ είναι δανεικός από την Μπόκα στην Τίγκρε. Και θα παίξει απέναντι της!

Βέβαια η Μπόκα με τον Αλμιρόν στον πάγκο να συμπληρώνει σχεδόν 45 μέρες, αλλάζει προς το καλύτερο. Έχει 3 νίκες, 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία πρωταθλήματος,

Ωστόσο μεσοβδόμαδα ηττήθηκε 1-0 εκτός από την Ντεπορτίβο Περέιρα για τους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Αποτέλεσμα που την πλήγωσε και θέλει να αντιδράσεις. Και φυσικά δεν θέλει να έχει δεύτερο σερί άτυχο αποτέλεσμα και γι' αυτό θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Η Τίγκρε προέρχεται από εντός 0-0 με την Ντεπόρτες Τολίμα για τους ομίλους του Σουνταμερικάνα. Στα 3 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει 3 ισοπαλίες. Στα 6 τελευταία εκτός πρωταθλήματος έχει 3 ήττες, 3 ισοπαλίες.

Για την Μπόκα οι πιθανότητες να πάρει τη νίκη είναι πολλές και να δώσει τον άσο του 1.98.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΑΪΑ 1&OVER 1.5 ΓΚΟΛ 2.30
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΤΙΓΚΡΕ 1 1.98

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr