Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνδυασμοί Βραζιλίας!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 08:07

Δύο επιλογές από τον θαυμαστό κόσμο του Μπραζιλεϊράο που βγάζουν συνολική απόδοση 6.13 και είναι άκρως ελκυστικοί

Συνδυασμοί Βραζιλίας!

Καλημέρα και να έχετε ένα ωραίο στοιχηματικό Σάββατο. τα έχουμε πει πως είμαστε εδώ να σας οδηγήσουμε στο ταμείο. Πολλά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπορεί να ολοκληρώθηκαν, αλλά στο κουπόνι υπάρχουν επιλογές.

Θα ασχοληθούμε με την Βραζιλία, όπου το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Πάμε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Μπραγκαντίνο. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι που είναι αήττητοι με 4 νίκες στα 5 τελευταία πρωταθλήματος.

Παράλληλα ο σταρ επιθετικός Χουλκ σκοράρει συνέχεια το τελευταίο διάστημα.

Κατά συνέπεια έχει το μομέντουμ για να πάρει μια ακόμα νίκη. Η Μπραγκαντίνο μακριά από την έδρα της έχει ζητήματα. Έχει 3 ισοπαλίες στα 4 τελευταία όπου όλα ήταν γκολ - γκολ.

Μπορεί να έφερε 1-1 στο άντρο της Παλμέιρας και να ηττήθηκε 2-1 από την Φλουμινένσε, έχει και την κούραση να αντιμετωπίσει. Πολλά τα συνεχόμενα παιχνίδια αφού μετέχει και στο Σουνταμερικάνα.

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με over 1.5 γκολ.

Μένουμε στην Βραζιλία με την Κορίνθιανς να κοντράρεται με την Κουϊαμπά. Θέλει πάση θυσία τη νίκη αφού προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενη συνολικά 5 γκολ. Οι οπαδοί της εξαγριώθηκαν με αφορμή και την κακή πορεία στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στην Κουϊαμπά, που παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα θέλει μια πειστική εμφάνιση και νίκη. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι με 2 νίκες στα 3 τελευταία, που ήταν και τα πρώτα του Ολιβέιρα στον πάγκο τους.

Αλλά θα βρεθεί κόντρα σε μια πιεσμένη Κορίνθιανς, που δεν την παίρνει να έχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Και μπορεί να την πάρει με μεγάλο σκορ.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1&OVER 1.5 ΓΚΟΛ 2.10
ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΚΟΥΪΑΜΠΑ 1&OVER 2.92

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr