Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με Nations League και απόδοση 5.33!

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 11:37

Τα δύο παιχνίδια του Nations League συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας με δύο ειδικά στοιχήματα να έχουν την αιτία τους!

Με Nations League και απόδοση 5.33!

Καλημέρα σε όλους και να είστε καλά με υγεία και στοιχηματικά κέρδη.

Το κουπόνι σήμερα Κυριακή (18/6) έχει πολλές ευκαιρίες για στοίχημα, εστιάζοντας στις Εθνικές ομάδες. Οι αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος βοηθούν και για τα livescores.

Πάμε στα δικά μας και φυσικά δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με τον τελικό του Nations League, αλλά και τον μικρό τελικό.

Στον τελικό η Ισπανία κοντράρεται με την Κροατία. Η Ισπανία απέκλεισε την Ιταλία με σκορ 2-1, στα ημιτελικά. Η Κροατία έκανε σούπερ ματς για να νικήσει 4-2 στην παράταση την Ολλανδία.

Συμπέρασμα; Μπορεί οι Κροάτες να έχουν κορμό κάπως μεγάλο ηλικιακά αλλά είναι τρομερή ομάδα. Σκοράρει και δεν μπορείς να την πεις αουτσάιντερ.

Η Ισπανία, από την άλλη, δημιουργεί νέο κορμό και θέλει προσοχή. Αναμφίβολα δημιουργεί και σκοράρει. Ωστόσο ο εκλέκτορας Ντε Λα Φουέντε δέχεται βολές και ίσως να είναι τα τελευταία του ματς στον πάγκο της.

Λέω πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και θα πάει και over το ματς, με τον συνδυασμό των δύο να βγάζει απόδοση στο 2.30.


Για τον μικρό τελικό τα πάντα είναι θέμα διάθεσης. Η Ολλανδία θέλει να εξιλεωθεί καθώς είναι οικοδέσποια. Η Ιταλία είναι απρόβλεπτη και παίζει και άμυνα.

Καλύτερη πρόταση το 2-3 γκολ που είναι και στο 2.05. Δεν βλέπω πως θα ξεφύγει το σκορ. Μόνο αν ανοίξει η Ιταλία, που με τον Μαντσίνι στον πάγκο αυτό δεν αναμένεται να γίνει.

Επίσης παίζει ρόλο και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο προπονητές.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2.05
ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ G/G&OVER 2.60

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr