Αλέξανδρος Χρηστάκος

Πήρε ώθηση η Παλμέιρας

Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 11:20

Τα φώτα και σήμερα Σάββατο (28/10) πέφτουν στο Μπραζιλεϊράο με δύο δυνατές επιλογές

Πήρε ώθηση η Παλμέιρας

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Να περάσετε καλά σε ό,τι κι αν κάνετε. Φουλ το κουπόνι και σήμερα Σάββατο (28/10) με τα παιχνίδια να είναι εξαιρετικά για στοίχημα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Α' Βραζιλίας βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και τα παιχνίδια παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Η Παλμέιρας παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την υπεράσπιση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα υποδέχεται την Μπαία και προέρχεται από δύο σερί νίκες. Η τελευταία ήταν το 5-0 επί της Σάο Πάολο εντός έδρας. Εξαιρετική εμφάνιση που θα δώσει και την ώθηση για το ματς με την Μπαία.

Οι φιλοξενούμενοι σε δύσκολες έδρες τα βρήσκουν σκούρα. Η Παλμέιρας αν πιάσει απόδοση όπως στο ντέρμπο με τη Σάο Πάολο μπορεί να πάρει τη νίκη με over.

Η Αμέρικα Μινέιρο κοντράρεται με την Γκρέμιο και πλέον μόνο με θαύμα θα σωθεί. Ωστόσο δεν πρόκειται να μην παλεύει τα παιχνίδια της ειδικά αυτά που θα δίνει εντός έδρας. Κάτι που θα κάνει και με την Γκρέμιο, η οποία τελευταία παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Γκολ θα μπουν, αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει με το 2-3 γκολ να είναι μια καλή επιλογή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΜΠΑΪΑ 1&OVER 2.22
ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝ.-ΓΚΡΕΜΙΟ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr