Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνδυασμός με Μπαρτσελόνα

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 12:03

Μια δυνατή δυάδα με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα από την La Liga είναι η επιλογή για το Σάββατο (27/1).

Συνδυασμός με Μπαρτσελόνα

Καλημέρα και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο. Μεγάλο το κουπόνι για στοίχημα, πολλές και καλές ευκαιρίες.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πάμε με την La Liga όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί στο άντρο της ανεβασμένης Λας Πάλμας. Οι γηπεδούχοι μπορούν να παίξουν και άμυνα και το ματς θα είναι δύσκολο για τους Μαδριλένους, οι οποίοι πάντως επίσης ξέρουν να παίζουν άμυνα.

Δεν αποκλείεται το under του 2,25 όσο ρίσκο κι αν έχει. Η Λας Πάλμας αναμένεται να αποτελέσει σκληρό καρύδι. Παράλληλα η Ρεάλ θα παίξει και χωρίς τον επιδραστικό στην επιθετική λειτουργία Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ και θέλει να βγάλει αντίδραση για τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπιλμπάο. Με τρεις νίκες και δύο ήττες έβγαλε τα 5 τελευταία εντός στο πρωτάθλημα και θέλει μια προσοχή αφού φέτος βγάζει αστάθεια.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη έχει πολλά θέματα σαν ομάδα και δύσκολα θα κάνει την ζημιά. Αξίζει ο συνδθασμός του άσου με under 4.5 γκολ.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ UNDER 2.25
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1&UNDER 4.5 ΓΚΟΛ 2.12

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr