Αλέξανδρος Χρηστάκος

Η εικόνα που έχει η Μπαρτσελόνα

Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 09:56

Δυάδα με μεγάλες τιμές που έχει βάση το Αλαβές - Μπαρτσελόνα και το Πανσερραϊκός - Άρης

Η εικόνα που έχει η Μπαρτσελόνα

Καλημέρα και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο και με πολλά κέρδη από το στοίχημα. Το κουπόνι είναι μεγάλο και οι ευκαιρίες πολλές με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να δίνουν κατευθύνσεις...

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Οι δύο επιλογές για στοίχημα έχουν να κάνουν με την La Liga και την Super League.

Η Αλαβές υποδέχεται την Μπάρτσελόνα σε μια ιδιαίτερη αναμέτρηση στην χώρα των Βάσκων. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει στροφές έχοντας τρεις σερί νίκες.

Η Μπαρτσελόνα απόι την άλλη πλευρά επικράτησε 1-0 της Οσασούνα φτάνοντας τις 4 νίκες στα πέντε τελευταία. Το θέμα είναι πως πηγαίνει συνέχεια σε μεγάλα σκορ και πολλές φορές βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.

Βέβαια αν παρατηρήσει κανείς τα εκτός έδρας δείχνει μεγαλύτερη σταθερότητα καθώς είναι αήττητη και στα 10 ματς που έχει δώσει.

Ένα από τα προβλήματα της είναι το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Λεβαντόφσκι. Ωστόσο έφερε τον νεαρό Βραζιλιάνο στράικερ Βίτορ Ρόκε, δίνοντας 40 εκατ. ευρώ και μάλλον βρήκε νέα σπίθα στην επίθεση.

Για την ελληνική Super League έχει μεγάλη ίντριγκα το ματς Πανσερραϊκός - Άρης.

Και οι δύο ομάδες έχουν παίρνουν καλό βαθμό στην δημιουργία. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί και σχεδόν πάντα βρίσκουν γκολ.

Πολύ καλή είναι και η επιθετική λειτουργία του Άρη, ο οποίος δύσκολα δεν θα σκοράρει. Μπορεί να έχει ένα ρίσκο, αλλά αξίζει το γκολ - γκολ με over του 2,55.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΛΑΒΕΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2&UNDER 4.5 ΓΚΟΛ 2.25
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ&OVER 2.55

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr