Αλέξανδρος Χρηστάκος

Συνδυασμοί με Σοσιεδάδ, Μπιλμπάο!

Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 11:28

Η δυάδα για σήμερα Κυριακή (14/4) έχει να κάνει με τη La Liga και τα παιχνίδια Σοσιεδά-Αλμερία, Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ

Συνδυασμοί με Σοσιεδάδ, Μπιλμπάο!

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή με κέρδη από το στοίχημα. Η La Liga βάση μας και σήμερα με τα παιχνίδια να έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε ένα από αυτά η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Αλμερία. Οι γηπεδούχοι έχουν βγάλει με νίκες τα τρία τελευταία τους και είναι στο κόλπο για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Σοσιεδάδ βγάζει ξανά τις εξαιρετικές τις ικανότητες, αφού οι παίκτες ξεκουράστηκαν μετά τη συμμετοχή στο Champions League, όπου τους κούρασε και τους έβγαλε εκτός ρυθμού.

Η Αλμερία από την άλλη έχει 1 νίκη στα 5 τελευταία της που ήταν και η πρώτη για φέτος στη La Liga!

Αναμφίβολα η Σοσιεδάδ έχει το πάνω χέρι για τη νίκη και αν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα μπορεί να βγάλει τον συνδυασμό του άσου με over.

Το άλλο παιχνίδι είναι το Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι θα κάνουν φιέστα στο "Σαν Μαμές" για την κατάκτηση του κυπέλλου. Το γιόρτασαν όλη την εβδομάδα και ίσως αυτό βάλει σε κίνδυνο το ματς με την Βιγιαρεάλ.

Οι φιλοξενούμενοι είναι σε φουλ φόρμα και με μόλις μια ήττα στα 10 τελευταία τους. Είναι ομάδα που το έχει με το σκοράρισμα. Βέβαια η Μπιλμπάο είναι αήττητη στα τελευταία 14 εντός έδρας. Δεν αποκλείεται το γκολ - γκολ με over.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΛΜΕΡΙΑ 1&OVER 1.95
ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ G/G&OVER 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr