Αλέξανδρος Χρηστάκος

«Τελικός» για τη Λεγανές

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 - 11:10

Δυάδα από την Ισπανία που έχει να κάνει με το Λεγανές - Σπόρτινγκ Χιχόν και το Αλαβές - Χετάφε

«Τελικός» για τη Λεγανές

Καλημέρα σας και να έχετε ένα όμορφο Σάββατο με κέρδη από το στοίχημα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η βάση μας είναι η Ισπανία αλλά για σήμερα η La Liga έχει μόλις ένα ματς ενώ άλλα πέντε έχει η Segunda Division και χρειάζεται προσοχή.

Για την πρώτη κατηγορία το ματς είναι το Αλαβές - Σπόρτινγκ Χιχόν

Η Αλαβές ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 εκτός από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο προηγήθηκε ένα αήττητο 4 αγώνω με 3 νίκες. Δείχνει διάθεση να ολοκληρώσει θετικά τη σεζόν με την ίδια να έχει κάνει σούπερ πορεία.

Βασίστηκε στην έδρα της για να εκπληρώσει άνετα το στόχο της παραμονής. Κάτι που έκανε και η Χετάφε, η οποία καιρό τώρα είναι αδιάφορη.

Προέρχεται από τρεις σερί ήττες όπου μάλιστα δεν έβαλε και γκολ. Βέβαια θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτό, ωστόσ στην έδρα της Αλαβές πάντα δυσκολεύεται.

Πάμε και στη Segunda Division με την Λεγανές να υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν. Κινδυνεύει να χάσει την θέση της απευθείας ανόδου ενώ έπεσε από την κορυφή. Έτσι το ματς με την Σπόρτινγκ Χιχόν είναι κάτι παραπάνω από τελικός.

Από την άλλη η Χιχόν μπορεί να είναι στο κόλπο για τις θέσεις των μπαράζ της ανόδου, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΛΕΓΑΝΕΣ - ΣΠ. ΧΙΧΟΝ 1 1.98
ΑΛΑΒΕΣ - ΧΕΤΑΦΕ 1 2.07

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr