Αλέξανδρος Χρηστάκος

Οι ρυθμοί της Θέλτα

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 11:41

Δυάδα που έχει να κάνει με τις δύο πρώτες κατηγορίες της Ισπανίας και τα ματς Θέλτα - Βαλένθια, Φερόλ - Λεγανές

Οι ρυθμοί της Θέλτα

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή με πολλά κέρδη στο στοίχημα. Η βάση μας θα είναι η Ισπανία δύο αναμετρήσεις όπου η μία είναι από την La Liga και η άλλη από την Segunda Division.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ξεκινάμε με τη La Liga και το ματς της Θέλτα με την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι πήραν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία τους και με αυτές έσωσαν την παρτίδα της παραμονής.

Παράλληλα η Θέλτα είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας έχοντας 4 νίκες. Η Βαλένθια, από την άλλη πλευρά έπαθε καθίζηση έχοντας 1 ισοπαλία στα πέντε τελευταία της. Επίσης είναι μια ομάδα όπου έχει δυσκολίες στις εξορμήσεις της.

Η Θέλτα παρέμεινε σε εγρήγορση σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και με τους υψηλούς ρυθμούς που έχει μπορεί να νικήσει και σε αυτή την αναμέτρηση.

Για την 2η κατηγορία είναι το Φερόλ - Λεγανές. Οι γηπεδούχοι πήραν 4 βαθμούς στα δύο τελευταία εντός έδρας και είναι στο -3 από την 6η θέση που δίνει τελευταίο εισιτήριο για τα μπαράζ παραμονής. Τελευταία ωστόσο παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα.

Για την Λεγανές είναι το ματς - όλα τα λεφτά. Βρίσκεται την πρώτη θέση σε ένα απίστευτο θρίλερ όπου τρεις ομάδες παλεύουν για τις 2 θέσεις της απευθείας ανόδου.

Η Λεγανές ήταν καιρό στην πρώτη θέση και με απόσταση απο τους διώκτες της. Αλλά εδώ και 2,5 μήνες έχανε συνέχεια βαθμούς. Πάντως στα 3 τελευταία πήρε 2 νίκες κι έδειξε να... ξυπνάει. Οπότε αξίζει το ρίσκο στο διπλό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΘΕΛΤΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 1.90
ΦΕΡΟΛ - ΛΕΓΑΝΕΣ 2 2.65

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αλέξανδρου Χρηστάκου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr